anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

pomoc w wyborze obiektywu do a 6400.

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
hajduk1
Użytkownik

pomoc w wyborze obiektywu do a 6400.

Czy warto 18-105 ok 2400 czy lepiej sigma 16/1,4? Nie patrzymy na ogniskowe bo mam jeszcze kitowy i 1,8/50 więc jakoś coś zrobię.Moge kupic tylko jeden wiec albo sigma albo sony.Jeśli ktoś ma doświadczenie to poproszę o sugestie.Sigma nie ma stabilizacji i ma podobno bardzo szybki af. i chyba ostrzejszy obraz.Co do sony to krażą rózne wieści wiec sam nie wiem.No i sigma 1760 i trzy lata gwarancji.I czy da się filmować obiektywem bez stabilizacji?1,8/50 wychodzi dobrze ale af tez nie jest demonem szybkości.

14 ODPOW. 14
profile.country.PL.title
hajduk1
Użytkownik

Zresztą i tak rozwiązałem już problem obiektywu... jest już w doręczeniu 18-105 oss

profile.country.PL.title
hajduk1
Użytkownik

Mam go i już nawet zarejestrowałem i oczywiscie nigdzie nie ma informacji o gwarancji poza karteczka w pudełku + 1 rok rozszerzenia gwarancji w mysony.Pewnie to nie dotyczy Polski bo ja na zaden z zarejestrowanych produktów nie mam żadnej informacji o gwarancji jakiejkolwiek.

profile.country.PL.title
hajduk1
Użytkownik

Nie wiem co się stało?Jakiś cud.Pierwszy raz po rejestracji dostałem maila o przesłaniu kodu do gwarancji.Pierwszy raz w życiu. Aparat 6400 z kitowym nie dostał a kupiony w sony centre. Obiektyw 1,8/51 oss tez nie a kupiony w mediamarkt.Widać, ze do trzech razy sztuka

profile.country.PL.title
hajduk1
Użytkownik

18-105 jest dobrym obiektywem i daje radę z a6400.Dobry zakup.

profile.country.PL.title
Klepacz82
Poszukiwacz

Bardzo się cieszę! Pozdrawiam i życzę wielu udanych zdjęć:)