Podziel się wrażeniami!
Witam,mam aparat bez języka polskiego w menu i chciałbym się dowiedzeć, czy można to jakoś zmienić?
Witaj,
Niestety nie posiadam modelu Cyber-Shot DSC-H5 więc trudno mi precyzyjnie odpowiedzieć.
Może inaczej.
Czy aparat został zakupiony w Polsce, ewentualnie na terenie krajów Unii Europejskiej?
Instrukcja aparatu w języku polskim posiada obrazki, które pozwalają sądzić, iż menu może być w języku polskim. Gdyby aparat był zakupiony w strefie np. USA/Kanada albo Dalekiego Wschodu to na 100% nie będzie posiadał języka polskiego.
Jeśli to coś pomoże to podaję link do instrukcji:
http://pdf.crse.com/manuals/2673176911.pdf
Postaram się wyjaśnić dla Ciebie to zagadnienie.
Witam, niestety nie wiem gdzie aparat został zakupiony pierwotnie.Zakupiłem go niedawno jako używany.Instrukcję ściągnąłem już wcześniej .Aparatu da się używać bez problemu,choć nie ukrywam,że z polskim menu byłoby prościej.Dziękuję za Twoje zainteresowanie.
Skoro nie mamy pewności co do pochodzenia, to jeśli w zakładce z wyborem języka nie ma j.polskiego, obawiam się, że wczytanie tego nie jest możliwe. Zazwyczaj wiąże się to z kosztowną wymianą elektroniki (płyta główna). Mam jednak nadzieję, że uda Ci się rozpracować w pełni menu i będziesz zadowolony z aparatu.
Jeśli miałbyś jakiś problem z rozszyfrowaniem danej funkcji, proszę pytaj śmiało - jesteśmy tu po to by pomóc.
Pozdrawiam,