anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Klapka w SONY DSC-H3

wojttekk_foto
Początkujący

Klapka w SONY DSC-H3

Witam. Otóż mam takie dwa małe problem.

1) Urwał mi się taki "dzyndzelek" który jest wewnątrz tej klapki i klapka się nie domyka/zamyka : Obraz klapki w załączniku.

I czy jest możliwość zakupienia w Sony Center czy jakimś sklepie tej całej klapki ??
Czy trzeba szukać na allegro czy na innych stronach ??

2) Poprzez kabel nie mogę zgrać na komputer zdjęć z karty pamięci, ani pamięci aparatu.
Po podłączeniu wyświetla: " Łączenie do Mass Storage ", a potem cały czas, tylko napis " Łączenie " . A na komputerze wyświetla, że jeden z urządzeń podłączonych do tego komputera ma awarię.
Sprawdzałem na innych komputerach i dzieje się to samo.

Gdy podłączam do telewizora, aby obejrzeć zdjęcia, dzieje się to samo. Obejrzeć zdjęcia na telewizorze mogę tylko gdy podłącze aparat za pomocą " chinch "

1 ODPOWIEDŹ 1
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

ad1 W SC możesz oddać sprzęt do serwisu, tam Ci go naprawią. (tego tupu części nie ma w ogólnej sprzedaży- pomijam sytuacje gdy ktoś rozbierze własny sprzęt i "części" wystawi na allegro)
ad2 Tutaj też udałbym się do SC celem sprawdzenia na innym kablu, być może się uszkodził. Jeżeli nie pójdzie to wysyłka do serwisu i naprawa aparatu - chociaż jeżeli idzie obraz na TV przez chin-cze to port w aparacie powinien być sprawny. Ewentualnie zakup czytnika kart do kompa.