anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Cybershot DSC-HX30V

daro22-----
Początkujący

Sony Cybershot DSC-HX30V

Czy ktoś wie kiedy na polskim rynku będzie dostępny Sony Cybershot DSC-HX30V z Wi-Fi? Śledząc neta, wiem że już jest sprzedawany w świecie :). Zalezy mi na Wi-Fi i jak nie kupię do lipca...pozostaje mi Samsung WB850 :c3

3 ODPOW. 3
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Witaj,

Model HX-30V nie będzie oferowany w sprzedaży w Polsce.

Pozdrawiam,

daro22-----
Początkujący

To źle...szkoda, ale patrząc na cenę 20-tki, chyba wiem dlaczego...musiałby kosztować więcej, a przy cenie Samsunga WB850 skazany byłby na porażkę. Większość kupujących aparaty "podróżne" zwraca jednak uwagę na cenę, możliwości..a nie na firmę. Temat do zamknięcia.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

daro22 napisał(a):

Większość kupujących aparaty "podróżne" zwraca jednak uwagę na cenę, możliwości..a nie na firmę.

Przy czym należy dodać, że Sony HX-20 oferuje znacznie więcej możliwości niż wymieniony Samsung.

Jeśli chodzi o video to jest tu duża przewaga HX-a (1920x1080 60kl/s) plus mikrofon stereo, a nie mono jak u Samsunga. Do tego znakomita stabilizacja podczas filmowania.

Sony ma także mocniejszą lampę błyskową, dłuższy czas otwarcia migawki, lepszej rozdzielczości wyświetlacz, zdjęcia 3D i 105 MB wbudowanej pamięci (to może niezbyt dużo, ale czasem to cenniejsze niż złoto).

Polecam także zobaczyć galerię sampli z Samsunga, szczególnie zdjęcie pod światło gdzie mamy dość "osobliwe" bliki, które nie każdemu mogą przypaść do gustu.
http://www.whatdigitalcamera.com/equipment/galleries/sample-images/samsung/34486/1/samsung-wb850f-review-sample-image-gallery.html

daro22 napisał(a):

Temat do zamknięcia.

Proszę bardzo. Zamykam