anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

mama kuby - Basia

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

mama kuby - Basia

Witam i proszę o opinie znawców i sympatyków fotografii. To jedna z pierwszych moich serii. Cały czas czytam, podpatruję, przeglądam, jednym słowem - uczę się.
Pozdrawiam

1 004 ODPOW. 1 004
profile.country.pl_PL.title
doslav.
Poszukiwacz

No są ciutkę ciemnawe ale myślę, że będą się podobać :thumbsup: Szczególnie na papierze...

Się nieco zdziwiłem jak taką tematykę ujrzałem ;)
:thumbsup: :D

dszczygiel
Poszukiwacz

Witam.

Super te fotki ostatnie :) Wszystko takie ładne proste :D najbardziej podchodzi mi 32 :thumbsup: Pozdrawiam !

Quter-----
Początkujący

Fajne fotki. :)

colorful-----
Początkujący

widać, że niezwykle dobrze się czujesz w fotografii dzieci i świetnie Ci one wychodzą :)
ale ostatnimi zdjęciami mnie zaskoczyłaś. bardzo, bardzo ładnie wykorzystane światło - a skoro sama piszesz, że było nieciekawe, to tym bardziej duże brawa. ładne kadry, świetna plastyka zdjęć. brawa! :c4

Methos-----
Początkujący

Witam
Przejrzałem całość - super!
Ah - i jeszcze jedno chciałbym dodać: fota na 24 :o :shock:
:c22 za pomysł
:c22 za wykonanie
:c22 za całokształt
:c22 za to że od razu zagościł u mnie uśmiech na twarzy

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Witam po dłuższej przerwie. Dziękuję za komentarze i zapraszam do wyrażenia opinii na temat kolejnych prób portretowych. Pragnę tylko zaznaczyć, że zdjęcia po zmniejszeniu straciły wysycenie kolorów i dostały niebieskawej poświaty :c7 Przyznaję, że spotkałam się z tym po raz pierwszy (a może nie zwracałam dotąd na to uwagi)... Dziś w rolach głównych duet;)

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

37 świetne - radosne, podoba mi się naturalność dzieciaków jaką nieczęsto udaje się złapać. :thumbsup: Lata świetlne lepsze od nieciekawych i centralnych dyptyków.

Zwróć również uwagę na niefortunne kadrowanie na 36 gdzie chłopczykowi wyrasta drzewo z głowy. ;)

pablo_duch
Początkujący

37-przyjemne
pozostałe dwa nie urzekły mnie

Starosta.
Początkujący

37 - naprawdę świetne :thumbsup:

Pozdrawia Starosta :grin:
wiciuryn1
Początkujący