Podziel się wrażeniami!
Witam i proszę o opinie znawców i sympatyków fotografii. To jedna z pierwszych moich serii. Cały czas czytam, podpatruję, przeglądam, jednym słowem - uczę się.
Pozdrawiam
No są ciutkę ciemnawe ale myślę, że będą się podobać Szczególnie na papierze...
Się nieco zdziwiłem jak taką tematykę ujrzałem
Witam.
Super te fotki ostatnie Wszystko takie ładne proste najbardziej podchodzi mi 32 Pozdrawiam !
Fajne fotki.
widać, że niezwykle dobrze się czujesz w fotografii dzieci i świetnie Ci one wychodzą
ale ostatnimi zdjęciami mnie zaskoczyłaś. bardzo, bardzo ładnie wykorzystane światło - a skoro sama piszesz, że było nieciekawe, to tym bardziej duże brawa. ładne kadry, świetna plastyka zdjęć. brawa!
Witam
Przejrzałem całość - super!
Ah - i jeszcze jedno chciałbym dodać: fota na 24
za pomysł
za wykonanie
za całokształt
za to że od razu zagościł u mnie uśmiech na twarzy
Witam po dłuższej przerwie. Dziękuję za komentarze i zapraszam do wyrażenia opinii na temat kolejnych prób portretowych. Pragnę tylko zaznaczyć, że zdjęcia po zmniejszeniu straciły wysycenie kolorów i dostały niebieskawej poświaty Przyznaję, że spotkałam się z tym po raz pierwszy (a może nie zwracałam dotąd na to uwagi)... Dziś w rolach głównych duet;)
37 świetne - radosne, podoba mi się naturalność dzieciaków jaką nieczęsto udaje się złapać. Lata świetlne lepsze od nieciekawych i centralnych dyptyków.
Zwróć również uwagę na niefortunne kadrowanie na 36 gdzie chłopczykowi wyrasta drzewo z głowy.
37-przyjemne
pozostałe dwa nie urzekły mnie
37 - naprawdę świetne
37 wyśmienita jak na moje zdanie