anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Co kupić ? HX5, czy TX7 ?

mala1438
Początkujący

Co kupić ? HX5, czy TX7 ?

Witam jestem nowa na tym forum. proszę was o radę. do tej pory miałam aparat sony dsc-h3 niestety zepsuła się w nim lampa błyskowa, a nie ma już gwarancji. planuje za jakiś czas kupić kolejny aparat tylko nie wiem jaki. zależy mi na małym rozmiarach. jestem początkująca w tym i nie wiem który lepszy Sony Cyber-shot DSC-HX5 i DSC-TX7? zależało by mi na jakimś soniaczku i żeby miał ładowarkę, a nie baterie paluszki. a może ma ktoś jeszcze jakieś propozycje co do modelu aparatu? z góry dzięki za pomoc

12 ODPOW. 12
profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

sadam napisał(a):

HX5. Wiem jestem monotematyczny ale cóż poradzić na fakt, że to dobry aparat jest? Przynajmniej dla mnie.

A jest jeszcze u Ciebie w salonie?
Jak się spotkamy to będę musiał się troszkę pobawić bo potrzebuje czegoś małego ale sprytnego.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Niestety już nie :(
Mamy HX7 i w fajnej cenie HX9.
Weź kartę to po testujesz.

mala1438
Początkujący

Witam ponownie. jakieś dwa miesiące odebrałam aparat Sony DSC-H3 od naprawy(wymiana foli) no i teraz znów mam kłopot z aparatem, a mianowicie gdy chce zrobić zdjęcie lub przegląsnąc na ekranie wyświetla mi się napis "można używać tylko z odpowiednim akumulatorem" co to znaczy? dodam że bateria jest naładowana.... z góry dzięki za odpowiedź