Podziel się wrażeniami!
szkoda, ze nie ma dzialu sprzedam, kupie, ew. zamienie....
nawet nie wiem czy jest to tu legalne zeby teraz wrzucic taki post.
kupic od forumowicza to troche pewniej jednak
sprzet zadbany, ludzie z pasją
Gabrielmrq napisał(a):
Gabrielmrq napisał(a):
...
kupic od forumowicza to troche pewniej jednak
sprzet zadbany, ludzie z pasją
wole sie nie narazac, moglby byc to odebrane jako spam, ale skoro mozna, to swietnie.
a z drugiej strony jezeli mozna zamieszczac ogloszenia, to ciezko znalezc dzial jezeli jest to np komplet.
nie chodzi o handel w rozumieniu finalnym - 'dobra biore podaj numer, to ci wysle kase'
ale jezeli jest ktos z tego samego miasta, (nas np jest tu duzo ze slaska - tak mi sie wydaje) to mozna sie spotkac albo ustalic co kto ma, co chce sprzedac, pogadac o tym i ew wystawic szybka, symboliczna aukcje na all.
samochod tez lepiej kupwac do jakiegos zapalenca, ktory jest na forach porejestrowany i ma wkrętkę niz grzebac buble na allegro ;]
Gabrielmrq napisał(a):
a z drugiej strony jezeli mozna zamieszczac ogloszenia, to ciezko znalezc dzial jezeli jest to np komplet.
Gabrielmrq napisał(a):
ale jezeli jest ktos z tego samego miasta,to mozna sie spotkac albo ustalic co kto ma, co chce sprzedac, pogadac o tym i ew wystawic szybka, symboliczna aukcje na all.
Gabrielmrq napisał(a):
Forum SONY jest fajne i nie bardzo sobie wyobrażam handel tutaj.
To jak byś miał pretensje do np VW że nie pozwala Tobie wystawić używanego citroena pod przeszkleniem wśród nowych aut. Ja uważam, że dobrze jest jak jest i raczej nie powinno być akurat na firmowym forum działu - giełda.