Podziel się wrażeniami!
można już zobaczyć tą małą panoramkę TU
może ktoś był, może odnajdzie siebie
a tak co do panoramy.. też macie chłopaka przeciętego na pół jadąc na samym początku w prawą stronę
12MaRTiN90 napisał(a):
a tak co do panoramy.. też macie chłopaka przeciętego na pół jadąc na samym początku w prawą stronę
Gucio50 napisał(a):
12MaRTiN90 napisał(a):
Ta panorama mi nie przeszkadza, ale nie będę jej fanem
Nie lubię piłki, ale panorama naprawdę świetna, można twarze pooglądać szczególnie te bliżej fotografa...widzę, że jest trochę płci pięknej wśród fanów kopanej piłki
Ale ten biedy przeciętny na pół człowiek w fioletowej kamizelce po prawej stronie... i to prawie pierwszy plan 😕
No dali troszkę ciała z tą panoramką. Gość po prawej to dopiero początek. Długo nie musiałem szukać. Widać, że im chyba aparat się przesunęło w płaszczyźnie góra dół
no no niestety.. kiedy przeglądałem sobie dokładniej na spokojnie taż zauważyłem kilka(naście) niedociągnięć.. czasami nawet
ale i tak fajnie
Od nieszczęsnego chłopaka na pierwszym planie już innych błędów szukać mi się nie chciało...rozumiem jakiś błąd gdzieś tam dalej przymknę oko...ale to
Ale macie problemy
Lajam napisał(a):
Ale macie problemy
Ech, kiedy doczekamy się następcy A77 z taką rozdzielczością matrycy