Podziel się wrażeniami!
Kolejny rok się zaczął i jak co roku planowanych jest kilka imprez lotniczych w naszym kraju. Więc dla tych co lubią fotografować z aparatami uniesionymi w górę jak również opuszczonymi w dół, na niebie i na ziemi podaję terminy imprez lotniczych zaplanowanych w 2012 roku w Polsce:
Festyn lotniczy Ostrów 2012 - 26-27.05 Michałków (Ostrów Wielkopolski)
Air Fair - 1-2.06 Bydgoszcz
VI Płocki Piknik Lotniczy - 23-24.06 Płock
Mazury Air Show - 4-5.08 Giżycko
IX Międzynarodowy Piknik Lotniczy Euroregionu Beskidy - 1-2.09 Bielsko-Biała
piotruso napisał(a):
IX Międzynarodowy Piknik Lotniczy Euroregionu Beskidy - 1-2.09 Bielsko-Biała
Extra Miszczunio
kris napisał(a):
co Ty gadasz....nie szukaj pretekstu w sprzęcie :smileytwisted:
dwa lata temu robiłem zdjęcia na szerokim kącie (20mm na pełnej klatce!). Zresztą sam zobacz
Kris w Bielsku masz się zameldować w niedzielę i przywieź fajną pogodę zgodnie z tradycją.
Może Marcin zaproponuje jakieś fajne imprezy lotnicze w końcu on jest obeznany w tych tematach.
:smileyhappy:gegra71 napisał(a):
Kris w Bielsku masz się zameldować w niedzielę i przywieź fajną pogodę zgodnie z tradycją.:smileymrgreen:
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/yes.gifBertone napisał(a):
wybierasz się na grilla?
Wyczytałem dziś na spottersowym forum, że VIII Małopolski Piknik Lotniczy odbędzie się w dniach 2, 3 czerwca lub 1, 2 września.
Czytam dalej "Po rocznej przerwie do kalendarza ważnych imprez lotniczych wraca Małopolski Piknik Lotniczy.
Jak powiedział Radiu Kraków dyrektor Muzeum Lotnictwa w Krakowie Krzysztof Radwan - trzeba poczekać jeszcze na podpisanie odpowiednich rozporządzeń ministerialnych, to kwestia najbliższych kilku dni.
Małopolski Piknik Lotniczy to jedna z najważniejszych imprez w naszym kraju. Siódmą edycje imprezy obejrzało ponad 40 tysięcy widzów."
Ja ląduję w rodzinnym Płocku jak co roku Więc również zapraszam - można się zebrać jakąś ekipą
przemopzm napisał(a):
Ja ląduję w rodzinnym Płocku jak co roku Więc również zapraszam - można się zebrać jakąś ekipą
To się ustawimy w tym roku