anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Moje foty z.. cyfrówki ;)

4036-----
Początkujący

Moje foty z.. cyfrówki ;)

No to wstawiam jakieś tam foty z mojego Samsunga ES15. :slight_smile:

Kurcze, wszystkie są robione w trybie "upiększ" :cry: Martwi mnie to, że kiedy robię foty na manualu wychodzą całe rozmazane. :c9 Nic nie idzie z nimi zrobić. Nie są takie najgorsze kiedy fotografuję np. leżącego psa, ale przy makro to już kompletna klapa! Nie wiem czy to moja wina czy aparatu? Bo jak moja to co ja wykrzesze kiedyś z lustrzanki? :slight_smile:

6 ODPOW. 6
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

O.
Jak na sprzęt, którym się posługujesz, to nie jest tak najgorzej :thumbsup:
Najlepsze jest (moim zdaniem) ostatnie zdjęcie - gdyby jeszcze tak przyciąć trochę dołu, tak, żeby zniknął niebieski kwiatek w prawym dolnym rogu (PD).
5 też mi się podoba. Pozostałe... trochę mniej :)

Na plus też Ci się liczy, że ładnie zmniejszyłaś przed wstawieniem :thumbsup: - nawet trochę za bardzo ;)

------------------------------
fotoamator
profile.country.en_GB.title
spoltrebor1ofcej
Początkujący

Czyżby używałaś obiektywu Helios?
A jak na początek to tak jak Tadeusz napisał, jest OK ;)
Mi też 5 podoba się najardziej, a z jakichkolwiek zastrzeżeń to czasem scropować tu i tam by się przydało np. 6, czasem nie trafiłaś z ostrością np. 1. Ale na początek jest fajnie :c20

4036-----
Początkujący

Dziękuje za szczere odpowiedzi :c37 No, może trochę przesłodziliście z tym "Jest OK" ;)

Trebor, ja mam tylko zwykłą cyfrówkę. O taką: http://www.videotesty.pl/recenzja/96/Samsung-ES15/" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank" target="_blank ;)

No to może nowa wrzutka. Na początek - Makro, ciąg dalszy :c12

4036-----
Początkujący

Wrzutka nr. 3 (może trochę za dużo? :smileyredface: )

Teraz czas na mojego psa - Roczny Golden Retriever Bajer :) Miłość mojego życia ;)
Był moim pierwszym wielkim marzeniem, które się spełniło :) A kolejne wielkie marzenie - mieć lustrzankę ;)

profile.country.en_GB.title
spoltrebor1ofcej
Początkujący

ups to przepraszam za faux pas :c6 :c20
chociaż ta wrzuta lepsza od poprzedniej i jaśniejsza i lepiej zaprezentowana. a i skroppowałaś 6. :c4

a seria z psiorkiem też ładna, prócz jednego, 15. bardzo nie fajny efekt :c20
moim zdaniem najlepsze z wrzuty z pieskiem jest 16

grzechoslaw
Początkujący

Fajnego masz pieska ;) Na 13. widać, wrócił chyba ze spaceru, bo zmęczony, biedak :) Na 14. ładnie i dumnie się ustawił do portretu z profilu. Mnie też najbardziej z serii podoba się nochal (16);)