anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Powitania :)

profile.country.PL.title
Rafiki.
Doradca

Powitania :)

Witam wszystkich.
Nazywam się Rafał Wylegała jestem członkiem małej grupy, w Sony zwanej Foto Team.
"mówcie mi Rafiki" :)

1 216 ODPOW. 1 216
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Witaj Katie http://klubkm.pl/forum/images/smilies/chlebisol2.gif

Rafał, jakie bogi Cię tu przywiały? Witaj serdecznie! http://klubkm.pl/forum/images/smilies/chlebisol2.gif
Czyżbyś się nawrócił? :P :slight_smile:

------------------------------
fotoamator
szyper88
Początkujący

ja mniej wtajemniczony moze ktos nasmaruje o co chodzi z tym manitu rafalem :-P i o jaim nawroceniu mowa :-)))

profile.country.pl_PL.title
thomasx
Poszukiwacz

ehlo :c4

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

:c10 W powitaniach się pożegnam na już...do poczytania wieczorem ;)

TMSagan
Początkujący

Witam ! Mam na imię Tomek, jestem z Gdańska. O forum dowiedziałem się od użytkownika Matti. Swoją przygodę z fotografią rozpocząłem dosyć niedawno. Jak na razie mój "dobytek" to A300 + grip + flinta. Nadmienię, że jestem na etapie poszukiwań obiektywu o krótszej ogniskowej. (podobnej do KIT'a.) Więc jeżeli ktoś posiada taki i chciałby sprzedać to jestem otwarty na propozycje.

Pozdrawiam ;)

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

TMSagan napisał(a):

Witam ! Mam na imię Tomek, jestem z Gdańska. Swoją przygodę z fotografią rozpocząłem dosyć niedawno. Jak na razie mój "dobytek" to A300 + grip + flinta. Nadmienię, że jestem na etapie poszukiwań obiektywu o krótszej ogniskowej. (podobnej do KIT'a.)

Pozdrawiam ;)

Witaj TM Sagan :)

Bardzo miło Cię gościć na naszym forum.
Jednocześnie informuję, iż tutaj nie prowadzimy działalności handlowej, możemy Ci doradzić co ewentualnie kupić. Zapraszam do działu Obiektywy - tam jest kilka tematów, które powinieneś przejrzeć bo dotyczą podobnych rozterek zakupowych :smileythumbsup:

Pozdrawiam,
Lajam

Krzychol123456
Początkujący

Oj gdzie moje maniery :smileyredface:

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

wcześnie stawiać kroki, to nic innego jak więcej czasu na dojście do perfekcji :thumbsup:
powodzenia życzę. I choć wiem, że na początku nie będzie lekko, przyjmuj krytykę z pokorą, a będzie dobrze :D

Początkujący

kris napisał(a):

wcześnie stawiać kroki, to nic innego jak więcej czasu na dojście do perfekcji :thumbsup:
powodzenia życzę. I choć wiem, że na początku nie będzie lekko, przyjmuj krytykę z pokorą, a będzie dobrze :D

Tak ja wiem :D Ja jestem pokorny :D Teraz czytam kilka książek o fotografii i oglądam filmiki instruktażowe :smileyhappy:

Noriko-----
Początkujący

Witam, ja jestem Ania :c10 czesto odwiedzalam forum ale nie mialam odwagi zalozyc wlasnej galerii, teraz juz sie troche do tego przybliżam... wiec moze niedługo zobaczycie jakies moje fotki - na razie jeszcze słabe :rolling_eyes:

Pozdrawiam Wszystkich.