Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich.
Nazywam się Rafał Wylegała jestem członkiem małej grupy, w Sony zwanej Foto Team.
"mówcie mi Rafiki"
Witam starych wyjadaczy i radosnych pstrykaczy (do których niechybnie się zaliczam). Kilka dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Sony Alfa 350 z dwoma standardowymi szkiełkami. Aparat jedzie ze mną na wakacje do Chorwacji więc po powrocie pewnie będę się chwalił. Tymczasem lecę na stara elektrownię popstrykać ciutkę.
Aha i dzięki za wszystkie rady dot. wyboru aparatu.
Mam nadzieję, że podzielisz się swoimi pstrykami w galerii
Witam już w "powitaniach"
A witam i ja:) nazywam sie Łukasz i jestem ze Stargardu
Od niedawna jestem posiadaczem Sony a300 a nie sonolty-niech bedzie Tadeusz, stopke tez zmienie
Witam nowych użytkowników systemu Alfa
Firianus napisał(a):
Od niedawna jestem posiadaczem Sonolty a300
Witam Szanowne grono
kris napisał(a):
wratislavian napisał(a):
jak to krisowa? kris musi byc samotnym strzelcem. przeciez. czynie?
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/blink.gif
jestem ciekaw Twojej teorii. Proszę rozwiń swoją myśl![]()
Witam, mam na imię Renata, nick ''JennyM'' towarzyszy mi w necie i na moich fotkach już od dłuższego czasu, więc tak już zostanie. Jestem szczęśliwą posiadaczką Sony Alfa 200 plus dwa dodatkowe szkiełka. Znalazłam to forum w poszukiwaniu wiedzy na temat Alfy i nie zawiodłam się. Kopalnia wiedzy i mnóstwo przyjaźnie nastawionych osób. Moje poczynania fotograficzne jesli chodzi o sprzęt cyfrowy są na etapie raczkowania, ale wszystko jeszcze przede mną Mam cichą nadzieję na pomoc doświadczonych w fotograficznych bojach forumowiczów.
JennyM napisał(a):
Kopalnia wiedzy i mnóstwo przyjaźnie nastawionych osób.
Witam Czarodziejkę na miotle