Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich.
Nazywam się Rafał Wylegała jestem członkiem małej grupy, w Sony zwanej Foto Team.
"mówcie mi Rafiki"
Witam
Jak przystalo na rejestracje w nowym forum pragne sie serdecznie przywitac. Trafielm tu przypadkiem z polecenia kolegi z pewnego forum komputerowego. Posiadam A300
Od rana namietnie czytam forum i wielu ciekawych rzeczy sie dowiedzialem.
Pozdrawiam niezwykle serdecznie
Witaj Nazgul (czy pozostałe też przybędą? )
Zapraszam do szerokiego korzystania z forum i do założenia własnej galerii ze zdjęciami.
Wypadałoby się przywitać
Serdecznie witam wszystkich użytkowników. Latek mam 16, fotografią bawię się od roku. Sprzęt to 330 plus to co w stopce Mam nadzieję, że czegoś się na tym forum nauczę, a jak nie, to przynajmniej miło będzie się czytało
Pozdrawiam serdecznie
Witam wszystkich użytkowników i pozdrawiam z pyrlandii
Cześć
KURAK napisał(a):
Witam wszystkich użytkowników i pozdrawiam z pyrlandii
Już parę postów postawiłem ale się nie przedstawiłem i nie przywitałem - mea culpa :smileyredface:
Jestem mszary,
Od dzisiaj jestem posiadaczem A500 z dwoma obiektywami kit (18-55 i 55-200).
Zaczynam przygodę z fotografią bo jest to moja pierwsza lustrzanka. Do tej pory pstrykałem jakimś kompaktem sony DSC-W80 i strasznie go dobiłem (zalanie, lądowanie w muszli klozetowej, podeptanie na koncercie, parę upadków, 4 naprawy) był moim dobrym druhem, ale jest już na zasłużonej rencie
Pozdrawiam serdecznie bo to na razie tyle
Witaj mszary
Gratuluję nabytku i muszę ostrzec od razu - lustrzanki są bardzxiej delikatne od kompaktów (choć może wyglądać, że jest odwrotnie ) i nie radzę rzucać deptać i zalewać, tym bardziej, że naprawy są też kosztowniejsze
A poza tym, rób zdjęcia i chwal się nimi w Galerii
Dzień dobry w końcu się tutaj zarejestrowałem
Witam