Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich.
Nazywam się Rafał Wylegała jestem członkiem małej grupy, w Sony zwanej Foto Team.
"mówcie mi Rafiki"
GLeszcz napisał(a):
:c37 Witam wszystkich serdecznie
... myślę, że znajdzie się tu kawałek miejsca dla mnie ... bo ja, jak cygan, do dobrego towarzystwa zawsze i wszędzie ...
witam wszystkich, nazywam się Jacek, zdjęcia pstrykam odkąd tylko pamiętam. W zeszłym roku w końcu zanabyłem sobie lustrzankę (wiadomo alphe), no... Aparat jakim sie bawie to sony a330 + kit (18-55) + Sony 55-200, F4,5 + Sony 11-18 F 4,5 + Samyang Fish eye 8mm, F3,5. Najlepiej chyba czuje sie w portretach i panoramach. Mimo faktu ze są to skrajne gatunki zdjęć to bardzo ładnie łączą sie przez uzycie frybiego oka który nadaje sie i do widoczków ido portretów
Witaj jacej92 http://klubkm.pl/forum/images/smilies/chlebisol2.gif
Zapraszam do założenia własnej galerii
Witam wszystkich zgromadzonych...
Mam na imię Jasiek jestem z Katowic , fotki cykam hobbistycznie lecz niekiedy brakuje mi czasu na rozwijanie hobby.
Oczywiście w moich rekach znajduje sie aparat sony 500 plus parę szkiełek i jakieś tam duperelki filierki itp...
- Od razu chciałbym zaznaczyć ze jak pytam o jakieś rzeczy to bardzo proszę nie wysyłać mnie do szukaczki itp. (sledze to forum ale chciałbym się dowiedzieć czegoś nowego bo wpisy tutaj można znaleźć od paru lat wstecz).
- JESTEM AMATOREM i pisze tylko posty (ew. zapytania) oraz odpowiedzi pod danym tematem z mojego punktu widzenia wiec wyśmiewanie, czy jakieś cięte riposty pozostawcie sobie koledzy i koleżanki dla siebie.
Witam jeszcze raz i do wspólnego spisania. (masz jakieś pytanie do mnie pisz PW )
Witam. Trochę tak od duuu... znaczy się od drugiej strony. Najpierw piszę a teraz się przedstawiam. Wonzky jestem. Fotografuję głównie portrety, czasem motoryzację. Wpadłem zobaczyć co słychać na forum sony. Zobaczyć kto i co tutaj prezentuje z systemu 'a'.
Witam
To i ja się przedstawię: Methos
Forum podsunął mi znajomy z pracy, kiedy nabyłem (w sumie to nie tak dawno - z miesiąc będzie) moją first lustrzankę 330.
Wcześniej były analogii i Minolta Z3.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich nowowitających i przybywających na forum
Więcej luzu - dobry humor jest tu niezbędny, nawet prześmiewki są robione życzliwie i nikt bez pomocy zostawion nie będzie.wieszax napisał(a):
wyśmiewanie, czy jakieś cięte riposty pozostawcie sobie koledzy i koleżanki dla siebie.
- jak ogromna większość z naswieszax napisał(a):
- JESTEM AMATOREM
W końcu avatar zobowiązuje :smileyhappy:wonzky napisał(a):
Witam. Trochę tak od duuu... znaczy się od drugiej strony.
W sumie to po raz pierwszy aparatu w dłoni nie trzymam i jak najbardziej - galeryjkę założę - nie ma to jak opinia innych - obadamy to doświadczenie
Witam wszystkich
Methos napisał(a):
i jak najbardziej - galeryjkę założę - nie ma to jak opinia innych - obadamy to doświadczenie
Jako nowo przybyły jakiś czas temu, a teraz coraz częściej tu zaglądający witam wszystkich serdecznie Niedługo pewnie pokażę kilka moich "arcydzieł" na razie oglądam Wasze fotografie. Pozdrawiam, Bogdan.