Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich.
Nazywam się Rafał Wylegała jestem członkiem małej grupy, w Sony zwanej Foto Team.
"mówcie mi Rafiki"
Witam wszystkich nowo przybyłych
I zachęcam do założenia swojej galerii
Coraz więcej nas jest
Serdecznie witam wszystkich nowych, świeżych i "ujawnionych"
Zachęcam do zapoznania się z Regulaminem, Zasadami wstawiania zdjęć do Galerii i oczywiście założenia tejże, korzystania z funkcji "wyszukaj", zanim zadacie ważne pytanie (być może było wielokrotnie omawiane).
No a poza tym... czujcie się swobodnie
Dobrze koledzy, namówiliście mnie na galerię
http://www.forum.sony.pl/viewtopic.php?f=32&t=5826
Witam i ja Wszystkich którzy przybyli
Witam z Łodzi. No to się zapisałem Witam wszystkich. Czytuję KKM i kilka innych skupisk uzależnionych
Witam wszystkich
Miałem okazję uczestniczyć w spotkaniu z Olsztynie w maju dot. NEX'a i dzięki temu trafiłem na to forum. Na razie jest początek mojej przygody z fotografią więc studiuję forum w celach edukacyjnych. Jak ustrzelę coś ciekawego to nie omieszkam skromnie zapytać o opinię.
Pozdrawiam wszystkich...
TMiN, bartYNP witam i pozdrawiam.
Czesc
Podobnie jak bartYNP jestem nowy i tez rozpoczynam fotografowac.
Na razie jestem w fazie "po przeczytaniu poradnikow" i zaczynam cos focic.
Aktualnie uzywam 500 i KITa.
Mam nadzieje, ze panuje u was mila atmosfera
PS:
Tutaj prosze o pomoc.
Witamy nowych alfowiczów
Rain napisał(a):
Mam nadzieje, ze panuje u was mila atmosfera
Witam wszystkich
Mimo, że zarejestrowałem się tu w styczniu to jakoś nie zdążyłem się przywitać - nadrabiam błąd i witam wszyskich.
Coś o sobie po kilku kompaktach postanowiłem popróbować z lustrzanką, wybór padł na sony (mimo że wcześniej nie miałem aparatu tej marki więc nie wiem skąd ten wybór) i jak na razie żona twierdzi, że z każdym aparatem który kupuje (w moim mniemaniu zawsze lepszym od poprzednika) robię coraz gorsze zdjęcia więc mam nadzieję, że z pomocą tego forum żona przestanie mi wreszcie wypominać moje zabawki i wreszcie spodobają się jej moje zdjęcia .
Pozdrawiam i witam raz jeszcze.