Podziel się wrażeniami!
Z przykrością informuję, że Karol ( SZFENDAK ) po prawie trzech latach, postanowił opuścić grupę moderatorów Forum Sony.
Jest mi i z tego powodu bardzo przykro, bo tracę z zespołu niesamowitą osobowość. Karolu, bardzo dziękuję za to, że byłeś z nami ( nie tylko na forum ). Wspierałeś nas oraz innych Użytkowników sprzętu fotograficznego swoja wiedzą i w dużej mierze optymizmem. Miło wspominam takie chwile. Być może Twoja decyzja była podyktowana ważniejszymi sprawami osobistymi, ale mam cichą nadzieję, że nie odchodzisz z forum na stałe i będziesz tutaj czasem zaglądał. Miło mi również będzie Ciebie gościć na ewentualnych spotkaniach towarzyskich czy plenerach fotograficznych.
Dziękuję jeszcze raz, że byłeś z nami i życzę Tobie wszystkiego dobrego.
Radek
P.S.
Wątek otwarty dla wszystkich, którzy chcieliby podziękować Karolowi za jego duże zaangażowanie na Forum Sony, KKM oraz naszych wspólnych plenerach.
Ja również dziękuję! Za pomoc, którą dawałeś bezinteresownie. Dziękuję! Tworzyliśmy razem fajną ekipę. Przeżyliśmy wiele fajnych spotkań. Liczę, że będzie nam dane jeszcze wiele razy spotkać się i powspominać o moderatorskim etapie.
Życzę Ci dużo zdrówka i powodzenia
Dzięki Karol, za poświęcony czas, za rady, za spotkania, za towarzystwo, za wszystko.
Mam nadzieję, że będziemy się spotykać nie tylko w drodze do sklepu ale i na wypadach fotograficznych.
Dzięki Karolku za Mod'a za poświęcony czas.
Do zobaczenia na spotkaniach i plenerach foto (i nie tylko )
Karolu, tak najzwyczajniej, dziękuję! Za ciepło i sympatie od Ciebie bijące
Ponieważ kończę moją bytność na forum jako moderator i jako szfendak gdyż w firmie nie spodobał się moja walka o nie przenoszenie warszawskich spotkań cyklicznych poza ścisłe centrum miasta, chciałby wszystkim tym których poznałem i tym których nie było mi dane poznać serdecznie podziękować za wspólnie spędzone chwile.
Żegnam Was i mam nadzieję że niektórzy choć trochę będą mnie mile wspominać.
Cześć
Karol, dzięki za całą pomoc jaką od Ciebie otrzymywałem przez ten czas!
Mam nadzieję, że znikasz tylko z ZIELONEGO i będzie Cię można jeszcze gdzieś łapać
Karolu, dziękuję Ci za wszystkie wspólnie spędzone chwile - te na forum, na czacie, na plenerach, za Twą bezinteresowną pomoc, gdy jej potrzebowałem, za przemiłe towarzystwo we wspólnym pokoju - z kim ja teraz będę pokój dzielił?
Do zobaczenia i powodzenia we wszystkim!
Szkoda Karolu, miło było Cię poznać, trzymaj się i do miłego kiedyś tam
Przykro mi również.Bardzo lubiłam Twoje prace oglądać.
Wielka szkoda, że tak sie poukładało