Podziel się wrażeniami!
witam.
czy ktoś z Was orientuje się, czy w serwisie sony przyjmują do ewentualnej naprawy również aparaty Sony zakupione w innych sklepach niż w sklepach firmowych Sony (typu Sony Center)?
Chcę kupić aparat Sony w jednym ze sklepów internetowych ale nie chce wysyłać do tego sklepu swojego aparatu, jeśli ewentualnie coś zaczęłoby się z nim dziać. Chciałabym wówczas zanieść go bezpośrednio do serwisu sony. Czy jest taka możliwość, czy trzeba odesłać go na gwarancji pośrednio przez sklep, w którym zakupiłam aparat?
Jeśli chodzi o lustrzanki , to można wysyłać(co moim zdaniem jest najlepszą opcją) bezpośrednio do serwisu CSI. Bez żadnych zbędnych pośredników w postaci sklepu
kuraq napisał(a):
Jeśli chodzi o lustrzanki , to można wysyłać(co moim zdaniem jest najlepszą opcją) bezpośrednio do serwisu CSI. Bez żadnych zbędnych pośredników w postaci sklepu
Jest jeden warunek - aparat musi być z europejskiej dystrybucji - mieć gwarancję europejską. Zakupiony w Stanach, czy na Dalekim Wschodzie, trzeba do naprawy gwarancyjnej odesłać do miejsca zakupu.anaxunamun napisał(a):
czy w serwisie sony przyjmują do ewentualnej naprawy również aparaty Sony zakupione w innych sklepach niż w sklepach firmowych Sony (typu Sony Center)?
Chcę kupić aparat Sony w jednym ze sklepów internetowych