anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

VI Plener Sony Foto Klubu 18 – 20 listopada 2011 r.- DOJAZDY

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

VI Plener Sony Foto Klubu 18 – 20 listopada 2011 r.- DOJAZDY

Witam.

Jeszcze nie podano szczegółów VI plener Foto Klubu, który odbędzie się w Szklarskiej Porębie.
Pozostało trochę jeszcze czasu, ale chciałem się jeszcze z kimś dogadać co do wyjazdu.
Wyjazd samochodem planuje w piątek i dysponuję jeszcze jednym wolnym miejscem ze Śląska.
Wyjazd jest możliwy w piątek od godziny 9. Wszystko jest do dogadania.

Pytania i chętnych na zabranie się ze mną na wyjazd proszę o wysłanie wiadomości PW.

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
12 ODPOW. 12
profile.country.pl_PL.title
pablos-----
Poszukiwacz

na prawdę nikt nie jedzie z Wawy, a może są osoby, które przejeżdżają przez Wawę i mogą przygarnąć mnie na plener :c37
Proszę o informację jeżeli ktoś ma wolne miejsce :c31

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

pablos napisał(a):

na prawdę nikt nie jedzie z Wawy

No i cóż że jadę z wawy jak nie mam fizycznie miejsca by cię zabrać :c63

profile.country.pl_PL.title
karol-r
Poszukiwacz

pablos napisał(a):

na prawdę nikt nie jedzie z Wawy, :c37
Proszę o informację :c31

Owszem jadę, a raczej jedziemy w trójkę dwa dni wcześniej (środa po południu lub bladym świtem w czwartek).
Od dawna mamy taką tradycję, że przed plenerem zaglądamy zawsze do jakiejś znanej stadniny.

Tym razem będziemy w Stadninie Ogierów rasy Śląskiej w Książu k. Wałbrzycha.
Jeżeli ktoś chętny to zapraszamy tam w czwartek przed południem.
Zorganizować mają nam pokaz zaprzęgami i podobno jakieś inne atrakcje.
To tu powozi 7-mio krotny mistrz Polski, w-ce mistrz Świata i jeszcze kilka tytułów, Pan Bartek Kwiatek.

Natomiast do Warszawy, być może, będziemy wracać dopiero w poniedziałek, też wpadniemy do koni.
Jeżeli Ci to odpowiada. to zapraszamy, gdzieś Cię tam upchniemy jeszcze koło worka z owsem.