anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

COSINA AF 19-35/3,5-4,5 MC

weku-foto
Początkujący

COSINA AF 19-35/3,5-4,5 MC

co myslicie o tym obiektywie do a300 ...zastanawiam sie nad zakupem, dlatego chce zebyscie mi cos powiedzieli wiecej ;)

6 ODPOW. 6
profile.country.pl_PL.title
jareklubicz.
Poszukiwacz

co myslicie o tym obiektywie do a300 ...zastanawiam sie nad zakupem, dlatego chce zebyscie mi cos powiedzieli wiecej ;)

Witam Mialem Tamrona o podanym zakresie a z tego co wiem to sa to praktycznie te same obiektywy tylko pod inna nazwa obiektyw bardzo sympatyczny maly lekki szeroki kat ladne fotki z niego wychodza ;) a za ile masz zamiar kupic :smileyquestion: Pozdrawiam Jarek

weku-foto
Początkujący

mam do kupienia za niecałe 400 zł.. używany.

jareklubicz.
Poszukiwacz

mam do kupienia za niecałe 400 zł.. używany.

ja swojego tez uzywanego sprzedalem za ponad 400 zl :smileyhappy: a tak wypsrykalem sie z kasy i musialem opchnac pare zacnych szkielek choc nie powiem i pare zacnych kupilem

weku-foto
Początkujący

no tez tak mysle, zeby wziac...chcialem wlasnie jakis z wiekszym katem na wakacje i chyba znalazlem :D dzieki na porade Pozdro ! ;)

jareklubicz.
Poszukiwacz

chcialem wlasnie jakis z wiekszym katem na wakacje i chyba znalazlem

ale przeciez kiciak ma wieksza ogniskowa co prawda o 1 mm ale zawsze a przeciez masz taki obiektyw :smileyrolleyes:

weku-foto
Początkujący

TAMRON AF 75-300mm f/4-5.6 LD macro ...a o tym co myślicie ?? bo mam wlasnie dylemat..czy z wiekszym katem, czy jakis zoomik ...mam do kupienia za 420 zł, wiec ?