anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

obiektyw sigma 100-300 4.5-6.7 dl

mikael-----
Początkujący

obiektyw sigma 100-300 4.5-6.7 dl

co o nim sądzicie ? uzywka za 400 zł ale nie mam jak go sprawdzic bo to na poludniu norwegi jakies 600 km. ode mnie wiec tylko wysylka. ale w bardzo dobrym stanie .mam minolte 70-210 3.5-4.5 wiec kolejny troche wiekszy i nie wiem czy brac go

8 ODPOW. 8
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

mikael napisał(a):

co o nim sądzicie ? uzywka za 400 zł ale nie mam jak go sprawdzic bo to na poludniu norwegi jakies 600 km. ode mnie wiec tylko wysylka. ale w bardzo dobrym stanie .mam minolte 70-210 3.5-4.5 wiec kolejny troche wiekszy i nie wiem czy brac go

Jak masz M 70-210/2.5-4.5 to chyba nie ma sensu pakować się w podobny zakres a dużo ciemniejsze szkło

mikael-----
Początkujący

dzieki Lajam ,chociaz cena jest ciekawa na skompiec.pl cena nowego to 3.300 zl wiec nie wiem czemu gosc chce sprzedac za 400

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

mikael napisał(a):

dzieki Lajam ,chociaz cena jest ciekawa na skompiec.pl cena nowego to 3.300 zl wiec nie wiem czemu gosc chce sprzedac za 400

Wiesz...spójrz dokładnie na numerki w skąpcu i zauważysz subtelną różnicę, że ten który uważasz za okazję ma po 100-300/ 4.5-6.7 a ten który kosztuje ponad 3 tysiące ma jedną czwórkę 100-300/ 4 - i tu cała różnica. A wierz mi, że to przepaść :)

mikael-----
Początkujący

no to zobacz podam link ,moze błąd na stronie http://www.skapiec.pl/site/cat/47/filtr ... _0_0_0_0/2

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

mikael napisał(a):

no to zobacz podam link ,moze błąd na stronie http://www.skapiec.pl/site/cat/47/filtr ... _0_0_0_0/2" target="_blank

Wiesz...w fotojokerze do pewnego momentu był obiektyw Minolty 17-35/2.8-4 za 2.222zł podczas gdy jego rynkowa cena oscylowała w okolicach 650-700 zł.

Ten link, który podałeś to ewidentna pomyłka lub szukanie naiwniaka. ;)

mikael-----
Początkujący

dzieki wszystko jasne juz o nim zapominam

profile.country.en_GB.title
gnembon
Początkujący

Lajam napisał(a):

Jak masz M 70-210/2.5-4.5 to chyba nie ma sensu pakować się w podobny zakres a dużo ciemniejsze szkło

kupuję od ręki :tongue_winking:

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

gnembon napisał(a):

kupuję od ręki :tongue_winking:

To wyślij mi 40.000 EURO na podane konto :smileyhappy: