Podziel się wrażeniami!
witam:)
Co możecie powiedzieć na temat Sigma 18-125 f/3.8-5.6 DC OS HSM Sony?warto go zakupić?czy za podobne pieniądze znajdę coś lepszego?
a ile on kosztuje ?
przejrzyj testy i zdecyduj http://www.optyczne.pl/148.1-Test_obiek ... 4%99p.html" target="_blank
kosztuje około 1400zł.Przeglądałem te testy,ale chciałbym usłyszeć opinie kogoś kto posiada ten obiektyw i go używa
może być ciężko z opinią użytkownika - bo to rzadko spotykane szkiełko...
ale mogę Ci w podobnej kwocie (chyba ostatnio trochę drożej) i w zbliżonym zakresie - polecić Sony 16-105mm
ja jestem zadowolony, no i dobrze, że ma 16mm a nie 18mm - przydają się te dwa milimetry
witam:)
Co możecie powiedzieć na temat Sigma 18-125 f/3.8-5.6 DC OS HSM Sony?
kris napisał(a):
ale mogę Ci w podobnej kwocie (chyba ostatnio trochę drożej) i w zbliżonym zakresie - polecić Sony 16-105mm
ja jestem zadowolony, no i dobrze, że ma 16mm a nie 18mm - przydają się te dwa milimetry
Nikt nic nie wie???Jeszcze jedno szkiełko biorę pod uwagę TAMRON 17-50/2,8 XR Di II LD.Ma go ktoś?Może coś ciekawego na ten temat powiedzieć:)?
Jesteś zadowolony z jakości zdjęć i z pracy AF?Patrzyłem przed chwila na testy zeiss 16-80 i no i zacząłem też się zastanawiać nad tym tylko niestety jest o wiele droższy...teraz pytanie czy warto dokładać aż tyle
no niewiele:)a wiesz coś może na temat tamrona?może miałeś z nim styczność?bo testy to jedno a opinie użytkownika to inna sprawa:)