Podziel się wrażeniami!
Witam!
I jak w temacie mam dwa pytanka
Pierwsze : czy da się poprawić ewentualnie za pomocą jakich programów i w jaki sposób poruszone zdjęcie, na skutek zastosowania zbyt krótkiego czasu w stosunku do dynamiki obiektu?
I korzystając z okazji pytanko drugie: w jaki sposób wyostrzyć obiekt na zdjęciu, mało ostry z powodu błędu auto focusa?
Pozdrawiam i zachęcam do dyskusji.
I nie piszcie, że nie idzie
Starosta napisał(a):
I nie piszcie, że nie idzie
dzisiaj piszemy na temat ostrości
Zrób lepiej przez 10 min i wyśli link Chętnie skomentuje
http://www.klubkm.pl/forum/images/smilies/sorry.gif ale moim zdanie nie ma sensu robienia takiego czegoś i taka jest moja opinia
EDIT: ja się w takie dziadostwo nie bawie
Proszę zwrócić uwagę na parę prowadzącą Poloneza.
Pytania były dwa . Jutro wkleję poprawione zdjęcie z omawianą dynamiką.
Jest to na pewno jakaś alternatywa. Ja chociaż daje przykłady i nie piszę, że się nie da.
Zdjęcie które wkleiłem przerabiałem jakieś 10 min programem którego możliwości nie do końca poznałem, więc sorry uważam, że i tak jest nieźle.
Dużo prościej jest już w nim usunąć szumu jakimś programem typu nois i dopieścić twarze jakimś narzędziem do retuszowania.
Jak możliwości programu poznam do końca na pewno się pochwale.
Pozdr.
Zdjęcie które wkleiłem przerabiałem jakieś 10 min programem którego możliwości nie do końca poznałem, więc sorry uważam, że i tak jest nieźle.
Lajam napisał(a):
svn napisał(a):
Ten temat to jakiś absurd