anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

aplikacja 3d w sony 42w805a

Gerda17
Nowicjusz

aplikacja 3d w sony 42w805a

Witam!!!

Czy ktoś mógłby mi udzielić odpowiedzi dlaczego w zakupionym niedawno (,bo w styczniu) telewizorze znikła z aplikacji sen:aplikacja 3d do oglądania bezpłatnych filmików 3d?Czy to na zawsze?Jeżeli tak to jestem bardzo zawiedziona,gdyż bardzo mi się podobała!!!

3 ODPOW. 3
profile.country.pl_PL.title
Tompie.
Poszukiwacz

Niedość że nie ma tej aplikacji 3D to dodatkowo You Tube mnie się dodatkowo restartuje podczas uruchamiania i nie mogę go uruchowmić.
Dodatkowo brakuje mnie polskich aplikacji takich jak Ipla , TVN Player itp...

:slight_frown:

profile.country.PL.title
Agnieszka_J
Moderator

Witaj Gerda17, witaj Tompie,

Sprawdziłam tę kwestię z Sony Support i okazuje się, że aplikacja 3D Expierence niestety nie będzie już dostępna. Filmy 3D są jednak wciąż dostępne pod aplikacją YouTube.

Co się zaś tyczy problemów z aplikacjami takimi jak Ipla i Tvn Player to najczęściej ich brak jest tymczasowy. Aby przywrócić ich działanie należy:

1. Odświeżyć zawartość internetową TV
2. Zaktualizować oprogramowanie TV
3. Powyłączać wszystkie inne urządzenia (komputery, tablety, telefony), które w tym czasie korzystają z łączności bezprzewodowej (wifi i bluetooth) i sprawdzić czy problem nadal występuje.
4. Przywrócić ustawienia fabryczne TV
5. Przywrócić ustawienia fabryczne routera
6. Upewnić się, że minimalna, gwarantowana prędkość połączenia internetowego dla sygnału SD to 2,5 Mb/s; dla sygnału HD 10 Mb/s.

Zachęcam też do zapoznania się z zaleceniami z poniższego linku:

http://sony-eur-eu-pl-web--eur.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/30132/kw/

Pozdrawiam serdecznie,

Agnieszka_J

barteks_90
Poszukiwacz

Filmy 3D są jednak wciąż dostępne pod aplikacją YouTube.

Gdzie te filmy na youtube mogę znaleźć, chciałem wypróbować jak działa 3d w tv oraz okulary. Nie mogę znaleźć żadnych filmów w 3d. Nie ma żadnej aplikacji...