Podziel się wrażeniami!
Witam!!!
Czy ktoś mógłby mi udzielić odpowiedzi dlaczego w zakupionym niedawno (,bo w styczniu) telewizorze znikła z aplikacji sen:aplikacja 3d do oglądania bezpłatnych filmików 3d?Czy to na zawsze?Jeżeli tak to jestem bardzo zawiedziona,gdyż bardzo mi się podobała!!!
Niedość że nie ma tej aplikacji 3D to dodatkowo You Tube mnie się dodatkowo restartuje podczas uruchamiania i nie mogę go uruchowmić.
Dodatkowo brakuje mnie polskich aplikacji takich jak Ipla , TVN Player itp...
Witaj Gerda17, witaj Tompie,
Sprawdziłam tę kwestię z Sony Support i okazuje się, że aplikacja 3D Expierence niestety nie będzie już dostępna. Filmy 3D są jednak wciąż dostępne pod aplikacją YouTube.
Co się zaś tyczy problemów z aplikacjami takimi jak Ipla i Tvn Player to najczęściej ich brak jest tymczasowy. Aby przywrócić ich działanie należy:
1. Odświeżyć zawartość internetową TV
2. Zaktualizować oprogramowanie TV
3. Powyłączać wszystkie inne urządzenia (komputery, tablety, telefony), które w tym czasie korzystają z łączności bezprzewodowej (wifi i bluetooth) i sprawdzić czy problem nadal występuje.
4. Przywrócić ustawienia fabryczne TV
5. Przywrócić ustawienia fabryczne routera
6. Upewnić się, że minimalna, gwarantowana prędkość połączenia internetowego dla sygnału SD to 2,5 Mb/s; dla sygnału HD 10 Mb/s.
Zachęcam też do zapoznania się z zaleceniami z poniższego linku:
http://sony-eur-eu-pl-web--eur.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/30132/kw/
Pozdrawiam serdecznie,
Agnieszka_J
Filmy 3D są jednak wciąż dostępne pod aplikacją YouTube.
Gdzie te filmy na youtube mogę znaleźć, chciałem wypróbować jak działa 3d w tv oraz okulary. Nie mogę znaleźć żadnych filmów w 3d. Nie ma żadnej aplikacji...