anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

czy da się podłączyć adapter WIFI do 32EX710AEP,tak to jaki?

profile.country.pl_PL.title
janjan1981
Początkujący

czy da się podłączyć adapter WIFI do 32EX710AEP,tak to jaki?

Witam
posiadam model sony LED 32EX710AEP
internet podłączam po przez kabel LAN moje pytanie czy jest jakiś adapter WIFI
do telewizora sony LED 32EX710AEP bo instrukcji na stronie sony.pl jest
adapter SONY UWA-BR100

jeżeli jest możliwość podłączenia adaptera WIFI do telewizora sony LED 32EX710AEP
to czy ktoś już tego próbował podłączenia adapter WIFI jeżeli tak to jak się to robi
oraz czy ten model adaptera wifi SONY UWA-BR100 można podłączyć do telewizora telewizora sony LED 32EX710AEP.

3.czy adapter wifi podłącza się do usb przy włączonym telewizorze czy przy wyłączonym telewizorze ?
4.czy adapter wifi wyjmuje się z usb się przy włączonym telewizorze czy przy wyłączonym telewizorze ?
z góry dziękuje za odpowiedz.

3 ODPOW. 3
profile.country.pl_PL.title
cogito.
Początkujący

No to po kolei:
- jest taki adapter, jego nazwę już podałeś: UWA-BR100
- pokrótce wygląda to tak: podłączasz adapter, ustawiasz dane dostępu do sieci jeśli jest zabezpieczona, zatwierdzasz ustawienia, jesteś połączony.
- podłączanie oraz odłączanie adaptera możliwe jest na włączonym TV. Na wyłączonym tym bardziej. "Najzdrowiej" dla sprzętu będzie odłączać adapter przy wyłączonym TV lub nie odłączać go wcale jeśli planujesz co jakiś czas korzystać z dostępu do sieci.

Mandaryn111
Początkujący

Podepnę się,no tak,ale co ja mam zrobić gdy na przemian chcę korzystać z neta i z pendrive'a(filmy)...Codziennie żongluję tymi dwoma urządzeniami.A drugie wejście usb jest zarezerwowane tylko na HDD??Model KDL37EX720.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Wejście opisane jako HDD nie jest zarezerwowane wyłącznie do nagrywania - możesz tam podpiąć pendrive'a i z niego odtwarzać.