Podziel się wrażeniami!
Witam telewizor to Sony 55HX820, podlaczenie do netu poprzez siec bezprzewodowa, wszystkie opcje internetowe typu przegladarka, serwisy dzialaja, natomiast po nacisnieciu przycisku na pilocie Track ID nic nie zostaje wyszukane. Mam do TV podlaczony dekoder telewizji N, probowlem wyszukac tytul np. ustawiajac na kanale Viva, Eska i nic nie zostalo wyszukane, co moze byc przyczyna?
Dzieki wszystkim za podpowiedzi, podsumowujac problem narazie sam sie rozwiazal, oprogramowanie bylo najnowsze, natomiast samo TrackID zaczelo dzialac wczoraj sprawdzalem jest ok, mam nadzieje ze dalej bedzie
Złośliwość rzeczy martwych Możliwe, że serwer był zajęty...
A ja niestety wciąż mam ten sam problem. Posiadam nowiutkiego 55HX920 z najnowszym softem 3.80... wszystkie opcje łączenia z internetem działają a ta funkcja nie znajduje nazwy żadnego utworu muzycznego ani z iPoda ani z MTV - a specjalnie testowałem na popularnych i angielskojęzycznych kawałkach.
Macie jakiś pomysł jak to skutecznie uruchomić?
Pozdrawiam.
---------------
BRAVIA 55HX920
Z tego co zauważyłem funkcja ta potrafi być dość kapryśna. Jaki komunikat dokładnie otrzymujesz, lub jak zachowuje się TV gdy próbujesz z niej skorzystać?
Jaki komunikat pokazuje Ci aplikacja TrackID?