anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

sony kdl-26ex320 Pstrykanie matrycy:(

rodzyno
Początkujący

sony kdl-26ex320 Pstrykanie matrycy:(

Zakupiłem tv sony kdl-26ex320 po 1 dniu użytkowania zaczeły pojawiać się dziwne pstrykania wydobywające się z tylnej części telewizora,pstrykania zaczynają się gdy telewizor zostaję załączony i niestety też po wyłączeniu,co jest denerwujące jak się kładzie spać. Widziałem jeden komentarz w opiniach tego telewizora że u kogoś jest to samo,czy wszystkie tv kdl-26ex320 tak mają? czy mój jest feralny akurat? Jak wygląda sprawa z serwisem? gdzie można znaleść numer telefonu lub e-mail?Był bym wdzięczny za odp.

6 ODPOW. 6
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Numer do Biura Obsługi Klient to 801-500-500, tam też zgłaszasz potrzebę wizyty serwisanta.

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Również polecam wizytę serwisu. Alternatywnie naprawę można zarejestrować na stronie:

http://www.sony.pl/support/pl/repair

Pozdrawiam,
Zimny.

Mylagos
Użytkownik

Tak jak już tu koledzy napisali, najlepszym wyjściem będzie kontakt z pomocą techniczną. W takich sytuacjach naprawdę ciężko jest w jakikolwiek sposób pomóc poprzez forum.
Pozdrawiam.

rodzyno
Początkujący

Jak wygląda sprawa z serwisem,czy jest to door to door?

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Serwis przyjeżdża do Ciebie do domu, jeżeli z jakichś powodów taka wizyta jest nie możliwa to przyjedzie kurier i zabierze sprzęt - wszystko ustalisz podczas rejestracji naprawy.

Zimny_
Użytkownik

Rozwiązanie serwisu Sony jest bardzo wygodne dla posiadacza telewizora. Opcja z wizytą domową, jeśli jest to możliwe naprawą na miejscu jest bardzo wygodna. Jako osoba zgłaszająca musimy jedynie albo telefonicznie zarejestrować naprawę, albo na stronie internetowej. Plus za to.