Podziel się wrażeniami!
Witam
Czy model Sony NX710 posiada wbudowaną przeglądarkę internetową (tak aby móc wyświetlać normalne strony internetowe) a jak tak to jak z niej korzystać?
Proszę o odpowiedź, pozdrawiam. Paweł
Witaj,
NX710 nie posiada przeglądarki internetowej. Posiadają ją modele z 2011 roku.
Pozdrawiam,
Zimny.
Witam,
czy to oznacza, że NX 700 ale z 2011r posiada taką przegladarkę?
Pozdrawiam
Nie ma czegoś takiego jak NX700 z 2011roku.
TOM2105 napisał(a):
Witam,
czy to oznacza, że NX 700 ale z 2011r posiada taką przegladarkę?
piotruso napisał(a):
Od powyższej reguły mogą być odstępstwa poprzez wypuszczenie nowego firmware'u w następnych latach. Wtedy modele wychodzące z fabryki po ogłoszeniu (wprowadzeniu) danego oprogramowania uzupełniającego mogą być wyposażone w te dodatkowe funkcje (wtedy oznacza się np. model NX700 v.2).
Dobrze chociaż, że zaopatrując się w nowego blu-raya można korzystać z takich udogodnień jak przeglądarka internetowa, czy komunikator skype.
Nie wszystkie nowe modele Blu-ray posiadają takie funkcje. Przeglądarkę są wyposażone modele od BDP-S480 wzwyż, a w aplikację Skype model BDP-S780.
Nie łatwiej połączyć komputer do telewizora?
Ja mam w TV jakieś bajery internetowe, ale nie chce mi się tak męczyć...podobnie jak z przeglądarką w PS3. Komputer znacznie wygodniejszy.
Zimny napisał(a):
Nie wszystkie nowe modele Blu-ray posiadają takie funkcje. Przeglądarkę są wyposażone modele od BDP-S480 wzwyż, a w aplikację Skype model BDP-S780.