anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Wszystko o TV 3D SONY KDL-37EX720

janlop
Początkujący

Wszystko o TV 3D SONY KDL-37EX720

Czy jest możliwość nagrywania na pendrajwa USB- 4GB ? Jaki sprzęt można użyć do nagrywania z tego telewizora ?

8 ODPOW. 8
profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Witaj,
minimalna pojemność pamięci do nagrywania to 32GB. Polecam zewnętrzne dyski twarde USB 2.5".

janlop
Początkujący

A czy na innym telewizorze będzie można odtwarzać to co nagrałem na zarejestrowanym dysku ? Do nagrania w formacie 3D mozna używać wszystkich dysków, czy tylko ,,Blu-ray''

Mylagos
Użytkownik

Przy rejestrowaniu telewizor formatuje pamięć na swój własny format, przez co możliwe jest jedynie odtwarzanie nagranych materiałów tylko na TV.

janlop
Początkujący

Co do łączenia tego telewizora z internetem ; mam internet w telewizji kablowej Vectra i czy muszę mieć osobny kabel do podłączenia z internetem ?

Mylagos
Użytkownik

EX720 wymaga podłączenia internetu przez wejście Ethernet, albo wykorzystując adapter Wi-Fi. W obu wypadkach będziesz potrzebował będziesz routera, aby rozdzielić internet. Mógłbyś powiedzieć w jaki sposób łączysz się z internetem ( jakiego sprzętu do tego używasz, gdyż nie wiem co oferuje Vectra).

janlop
Początkujący

Z Vectry mam internet przewodowy i pendrajwa uwa z internetem mobilnym. Przewodowy idzie po tym samym kablu co telewizja i telefon tylko router rozdziela.

janlop
Początkujący

A jeszcze...Notebookiem się posługuję.

Mylagos
Użytkownik

link Film Zimnego z tego tematu powinien wyjaśnić w jaki sposób połączyć się z internetem, oczywiście zakładając że router który posiadasz, ma Wi-Fi, wtedy ( jeśli to nie jest już aktywowane) w panelu konfiguracyjnym routera włączasz Wi-Fi i powinno działać.