Podziel się wrażeniami!
Mam problem z oglądaniem róznych kanałów od TVP.Obraz dziwnie się się ścina, przeskakuje itd. Korzystam z darmowej telewizji cyfrowej.Skoro już założyłem temat to mam pytanie co do grania w 3D.Mam konsole xbox 360 i czy aby grać w 3D to konosla musi być podpięta przez HDMI?Zwykły kabel dodany do konsoli też wyświetla w FULL HD.
Jaki model TV posiadasz? I co dla Ciebie znaczy niewygórowana cena?
Mam Sony Bravia HX8.Mam na myśli cenę rozsądną
Witaj,
okulary w promocyjnych cenach możesz znaleźć w porównywarkach cenowych takich jak Ceneo, czy Skąpiec. Jednak przed zakupem radzę sprawdzić opinie o sklepie - dla własnego bezpieczeństwa.
Nie znam aktualnych promocji w sklepach, ale ceny w salonach Sony były bardzo atrakcyjne.
qqipp napisał(a):
Znacie może jakieś filmy promocyjne sony w 3D aby pokazać jak to działa?
Czy do nadajnik TMR-BR100 trzeba koniecznie TDG-BR100 czy mogą być TDG-BR200?
TDG-BR100 i TDG-BR50 to okulary zasilane baterią, te pierwsze są dla dorosłych a te drugie dla dzieci.
TDG-BR200 i TDG-BR250 to nieco nowsze modele - posiadają wbudowany akumulator (ładowany przez USB), nieco zmieniony kształt i użyte materiały. 200 są dla dzieci.
Wszystkie będę współpracowały z nadajnikiem TMR-BR100 a także z nowszymi TV posiadającymi wbudowany transmiter.
Bardzo małe są 200?
Jeżeli masz małą głowę to być może dasz radę, da mnie są za małe.
We wtorek mogę zmierzyć o ile są mniejsze od dużych.
Okulary mają byc przeznaczone dla siedemnastolatka. Byłem kiedyś w sklepie z telewziorami 3d i tam właśnie były duże okulary tyle ze to było od panasonic i tu pytanie czy rozmiarowo wszystkie firmy mają takie same okulary.
Różne firmy mają różne rozwiązania, także okulary jednego producenta znacznie różnią się od innego. Okulary Sony mają następujące rozmiary (w przybliżeniu - szerokość, wysokość, głębokość):
174 × 44 × 185mm - TDG-BR250
167 × 44 × 168mm - TDG-BR200.
Przy czym ta rama (zausznik) jest elastyczny, można go dopasować do głowy.
Mam dema filmów w 3D i czy bezproblemowo moge je oglądać z pendriva? Czy nadajnik sygnału 3D jest na port usb? Czy jak użyje rozdzielacz usb to będzie on działał?