anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

licznik czasu w HDR-XR155E

ziewam
Początkujący

licznik czasu w HDR-XR155E

Witam. Jestem szczesliwym posiadaczem w/w kamerki i mam pytanie czy jest możliwość wyświetlania czasu podczas nagrywania ( tak żeby było widać na wyswietlaczu ile już nagrałem) jeśli tak to jak to można ustawić bo w instrukcji obsługi nie moge tego znaleźć.
Z góry dziękuję za pomoc

4 ODPOW. 4
wideoaktywny
Początkujący

Kamer wyświetla dwie wartości czasowe: długość ujęcia, które aktualnie robisz oraz czas jaki pozostał do wyczerpaniu miejsca na nośniku, którego używasz. W kamerze możesz ponadto sprawdzić jak długie były wszystkie ujęcie które do tej pory zrobiłeś (danego dnia).

ziewam
Początkujący

a jak ustawic długość ujęcia aby było ją widać na wyswietlaczu podczas nagrywania?

ziewam
Początkujący

juz znalazłem sam odpowiedź podczas nagrywania należy dotknąć panelu monitora i wtedy pokazuje się czas ile nagrano i ile pozostało do nagrania.
Bardzo dziekuję za pomoc i zainteresowanie moim problemem.

wideoaktywny
Początkujący

Polecam się na przyszłość jeśli coś będzie sprawiało trudność albo będziesz chciał wymienić opinie czy doświadczenia :)

Ps. Sony uruchomiło wideo klub i jako użytkownik kamer Sony możesz do niego przystąpić. Ja wstąpiłem i czekam na pierwsze atrakcje dla klubowiczów (tu ukłon w stronę adminów), które mam nadzieję wkrótce :c34