Podziel się wrażeniami!
tak ku informacji podaję
otóż to. Inny status. Inna ranga. Dlatego domniemam, że na łódzkich jest więcej fotoziutków, niż w Kolonii
kris napisał(a):
Dlatego domniemam, że na łódzkich jest więcej fotoziutków, niż w Kolonii
ale to chyba nie znaczy, że nie mogę wyrazić swojej opinii
kris napisał(a):
ale to chyba nie znaczy, że nie mogę wyrazić swojej opinii
Vena napisał(a):
kris napisał(a):
najlepszym dniem jest czwartek(dzień dla profi), bo jest najwięcej atrakcji....najgorszym dniem jest sobota, bo wszyscy się powoli zwijają, a i ludzi najwięcej. Ja pewnie będę już od czwartku. Jak co roku
Ja z racji miejsca zamieszkania pewnie też Może uda mi się wcześniej sprawdzić czy obsługa w Peronie 6 się poprawiła i tradycyjnie jak od 3 lat zdegustujemy piwa świata
a ja zapraszam na Targi, bo zawsze to okazja do pooglądania sprzętu i miłych rozmów z osobami o podobnych zainteresowaniach. Z zeszłego roku dobrze kojarzę moderatora DSLR Tadeusza .
W 2010 roku oprócz świetnego stoiska Sony ciekawie było też na Samsungu i Canonie.
Gdyby ktoś chciał zobaczy kilka ujęć z targów w 2010 roku zapraszam do filmiku poniżej. W tym roku planuje jakiś ciekawszy reportaż
http://www.youtube.com/watch?v=y1SKs_Ywg3o
kris napisał(a):
otóż to. Inny status. Inna ranga. Dlatego domniemam, że na łódzkich jest więcej fotoziutków, niż w Kolonii
jakoś to przeżyję
Kiedy będzie wiadomo, o promocjach Sony na targach oraz o asortymencie takową promocją objętym?
jacej92 napisał(a):
Kiedy będzie wiadomo, o promocjach Sony na targach oraz o asortymencie takową promocją objętym?