Podziel się wrażeniami!
Witajcie.
W związku z dużym „przedsprzedażowym” zainteresowaniem naszymi
nowymi aparatami i obiektywami ponownie ruszamy w trasę!
W naszych foto kufrach znajdziecie mnóstwo sprzętu a między innymi:
• SLT A77
• SLT A65
• NEX 5N
• HVL43
• 16-50/2,8
• NEX 50/1,8
• NEX 55-210
• NEX 24/1,8
• NEX 30/3.5 Macro
Prezentacje odbędą się w pięciu miastach:
• 06.09 Warszawa
Hotel Dedek, ul. Zieleniecka 6/8
• 08.09 Poznań
City Park Residence, ul. Wyspiańskiego 26
• 16.09 Gdańsk
Novotel Marina, ul. Jelitkowska 20
• 20.09 Wrocław
Quality System Hotel Wrocław, al. M. Kromera 16
• 22.09 Katowice
Centrum biurowo-konferencyjne, ul. Opolska 22
Gośćmi, jak również prelegentami będą:
Znani jak sądzę niemal wszystkim Jacek Bonecki oraz Tomasz Maciejewski
Dodam na wszelki wypadek że obecna będzie część DI Teamu Sony.
Z grubsza agenda będzie wyglądała następująco:
16:00 -17:30 – prezentacja produktów,
a. DI Team
b. Jacek Bonecki
c. Tomasz Maciejewski
17:30 – 19:00 pokazy nowych produktów
19:00 – 20:00 pytania, dyskusja
Tomek Maciejewski zabiera ze sobą dużą drukarkę Epsona więc na miejscu będzie możliwość wykonania wydruków testowych.
Zapraszam wszystkich serdecznie, tym razem nie tylko klubowiczów, wstęp jest wolny!
Odwiedziłem wczoraj Poznań
No i stało się miałem to cudo w rekach ,problem mieli inni uczestnicy pokazu bo trudno było nexia 7 odkleić od moich rąk a A77 też się sprawdził gdyż kolega którego przyprowadziłem nie związany dotąd z Sony tak się nim zachwycił że postanowił go kupić.
Rafałku dziękuję za miłą atmosferę w czasie spotkania a z tym C to był oczywiście żart
Pozdrowienia dla ekipy-akademia Sony-
Janusz
Ja również zawitałem na pokazy nowych aparatów było bardzo milo, Rafał wyłożył wszystko bardzo dokładnie od strony technicznej a P.Bonecki trochę bardziej zrozumiale dla laików jak ja co do NEXta 7 nie obejrzałem go zbyt dobrze ponieważ Rafał nie chciał go wypuścić z ręki
Będę na pewno i już się nie mogę doczekać .
No niestety w piątek wyjeżdżam.
KURAK napisał(a):
...na sam koniec otrzymałem piękne zdjęcie czajników wykonane 77 autorstwa Jacka Boneckiego, Rafik skwitował to krótko dla teściowej jak znalazł
Sebol napisał(a):
77 rezerwuję na dokładne "oględziny"
No najgorsze że najbliżej mi go Gdańska ale niestety nie wyrobie się do jutra A jutro akurat latam w innej części kraju
Ja powiem krótko:
Byłem ( Poznań ) - Zobaczyłem/Pomacałem - Napaliłem się na A77.
Dzięki super prezentacji, usilnej próbie mówienia źle o A77 ( osiągnięto wręcz przeciwny skutek ), teraz kombinuje jak tu mieć tego SLT-ka na własność.
Narobiłem sobie takiej " smaki ", że koledzy i koleżanki w pracy nabijają się mówiąc " ... to kiedy się pochwalisz nowym sprzętem " lub co bardziej realne dla mnie " ... za ile lat go będziesz miał ".
A tak na marginesie, jak wywołać RAW-y z A77 ? Jest już jakiś soft co to da rade otwierać, bo program który mam od A550 nie daje rady. Pytam, bo pstryknąłem kilka fotek " ogrodu " na własnej karcie chcąc pokazać je później kolegom/koleżankom z konkurencyjnych systemów.
Wielkie dzięki za super prezentację, i czekam na następne
Na płycie dołączanej do A77 jest nowy IDC, który czyta RAWy. Na stronie Sony pewnie będzie aktualizacja, jak tylko A77 pojawią sie w sprzedaży.
Program RawTherapee otwiera Rawy z 77