anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

IV Plener Sony Foto Klubu - jesień DOJAZDY

profile.country.pl_PL.title
jareklubicz.
Poszukiwacz

IV Plener Sony Foto Klubu - jesień DOJAZDY

:c37 co prawda do plenerku jeszcze trochę czasu zostało ,ale powoli można sie dogadywać co do przyjazdu,tras i wolnych miejsc ,później wrzucę mapkę z trasą którą będę jechał

46 ODPOW. 46
profile.country.en_GB.title
bartasduch
Początkujący

Ja i wratislavian ruszamy z Wrocławia w piątek. Chcielibyśmy być na miejscu między 12.00 a 15.00. W planach raczej pociąg chyba że jakaś wesoła gromadka przygarnie nas do autka - oczywiście składamy się na paliwo :) a jak nie, to chętnie w większej grupie oblegniemy przedział w wagonie.

My ruszamy również w piątek z Wro autem. Trudno jednak mi teraz zdeklarować się czy mam y 2 czy 3 miejsca. :c18

Animavillis
Początkujący

bartas73 napisał(a):

Ja i wratislavian ruszamy z Wrocławia w piątek. Chcielibyśmy być na miejscu między 12.00 a 15.00. W planach raczej pociąg chyba że jakaś wesoła gromadka przygarnie nas do autka - oczywiście składamy się na paliwo :) a jak nie, to chętnie w większej grupie oblegniemy przedział w wagonie.

My ruszamy również w piątek z Wro autem. Trudno jednak mi teraz zdeklarować się czy mam y 2 czy 3 miejsca. :c18

Jak macie 2 wolne to się zmieścimy. Daj znać jak będziesz wiedział :) 😆

bartasduch
Początkujący

auto jest na 5 osób więc z tyłu mogą siedzieć 3 osoby :) jedna szczupła jak nex :D
dam znać. Podaj jakieś namiary na siebie lub kolegę.

dejmien
Nowicjusz

ja mogę zwinąć jedną, dwie osoby max z okolić śląska, Katowice, Bytom, Ruda czy coś, wyjazd w piątek myślę koło południa... ;)

bartasduch
Początkujący

dwa miejsca z Wro nadal do zagospodarowania :)

bartasduch
Początkujący

MIjsc z Wro już brak :)

hovany
Poszukiwacz

No to zgłaszam dwa miejsca ze Śląska. Wyjazd w czwartek przed południem, żeby zahaczyć o coś jeszcze po drodze. Może wpadniemy na Krzyżtopór, Opatów... Kontakt na PW.

BZ
jareklubicz.
Poszukiwacz

:c37 Mam jeszcze jedno wolne miejsce :c20

bob_marley23
Początkujący

dejmien napisał(a):

ja mogę zwinąć jedną, dwie osoby max z okolić śląska, Katowice, Bytom, Ruda czy coś, wyjazd w piątek myślę koło południa... ;)

towarzysze broni?

bartasduch
Początkujący

Poprzednicy zrezygnowali z pleneru. Więc jedno miejsce z Wro wolne :) WYJAZD w pątek.