Podziel się wrażeniami!
co prawda do plenerku jeszcze trochę czasu zostało ,ale powoli można sie dogadywać co do przyjazdu,tras i wolnych miejsc ,później wrzucę mapkę z trasą którą będę jechał
Ja i wratislavian ruszamy z Wrocławia w piątek. Chcielibyśmy być na miejscu między 12.00 a 15.00. W planach raczej pociąg chyba że jakaś wesoła gromadka przygarnie nas do autka - oczywiście składamy się na paliwo a jak nie, to chętnie w większej grupie oblegniemy przedział w wagonie.
bartas73 napisał(a):
Ja i wratislavian ruszamy z Wrocławia w piątek. Chcielibyśmy być na miejscu między 12.00 a 15.00. W planach raczej pociąg chyba że jakaś wesoła gromadka przygarnie nas do autka - oczywiście składamy się na paliwo a jak nie, to chętnie w większej grupie oblegniemy przedział w wagonie.
auto jest na 5 osób więc z tyłu mogą siedzieć 3 osoby jedna szczupła jak nex
dam znać. Podaj jakieś namiary na siebie lub kolegę.
ja mogę zwinąć jedną, dwie osoby max z okolić śląska, Katowice, Bytom, Ruda czy coś, wyjazd w piątek myślę koło południa...
dwa miejsca z Wro nadal do zagospodarowania
MIjsc z Wro już brak
No to zgłaszam dwa miejsca ze Śląska. Wyjazd w czwartek przed południem, żeby zahaczyć o coś jeszcze po drodze. Może wpadniemy na Krzyżtopór, Opatów... Kontakt na PW.
Mam jeszcze jedno wolne miejsce
dejmien napisał(a):
ja mogę zwinąć jedną, dwie osoby max z okolić śląska, Katowice, Bytom, Ruda czy coś, wyjazd w piątek myślę koło południa...
Poprzednicy zrezygnowali z pleneru. Więc jedno miejsce z Wro wolne WYJAZD w pątek.