anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

IV Plener Sony Foto Klubu - jesień, KONKRETY :)

profile.country.PL.title
Rafiki.
Doradca

IV Plener Sony Foto Klubu - jesień, KONKRETY :)

Czas na konkrety :)

Miejsce akcji:
Pałac Tarnowskich
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski
ul. Kuźnia 54
tel./fax +48 (41) 266 12 34 / 266 18 66
http://www.palac.tara.kielce.pl" target="_blank
e-mail: palac@tara.kielce.pl" target="_blank

Czas akcji już znacie, ale dla przypomnienia:
12-14 listopada 2010

Całkowity koszt pobytu piątek - niedziela
100 PLN brutto
Płatne w kasie hotelu
W tej cenie zapewniamy:
• Nocleg od piątku do niedzieli
• Kolację w piątek
• Śniadanie, obiad, kolację w sobotę
• Śniadanie w niedzielę
• Mnóstwo motywów do fotografowania (i filmowania)
• Niepowtarzalną atmosferę
(osoby które były wcześniej na plenerach wiedzą o czym piszę)

Liczba miejsc:
Pałac Tarnowskich: 86
Hotel Red (tuż obok): 10 – zgłoszenia przez Pałac Tarnowskich

Piątek zasadniczo będzie dniem na zjazd, więc zaczniemy kolacją o 20:00
W sobotę będzie sporo atrakcji (mam nadzieję że pogoda dopisze)
Planujemy warsztaty, prelekcje itd
Szczegółowy program i listę gości przedstawię później

Zapisy:
Krok 1. kontaktujemy się z recepcją, rezerwujemy miejsce
tel./fax +48 (41) 41 266 12 34 / 266 18 66

palac@tara.kielce.pl" target="_blank

Krok 2 Wzorem poprzednich plenerów wpisujemy się na listę w tym wątku - dla informacji.

Gdyby ktoś chciał przyjechać wcześniej (11 listopada jest wolny....) mogą liczyć na zniżki w hotelu, proszę zgłaszać ten fakt w recepcji.

W razie pytań jakichkolwiek pytań związanych z plenerem proszę pisać PW

Pozdrawiam serdecznie :thumbsup:

616 ODPOW. 616
profile.country.en_GB.title
Abiszai
Nowicjusz

jareklubicz napisał(a):

:c37 Tak sobie czytam i coś mi się nie zgadza Rafiki podał że w hotelu Pałac Tarnowskich jest 86 miejsc noclegowych , a na stronie www hotelu podają 68 miejsc noclegowych skąd taka rozbieżność ,i czy teraz dla tych co są wpisani będą pokoje :question:

To ja w takim razie też czegoś nie rozumiem, zapisując się na liście na miejscu 95 robiłem to dopiero po zarezerwowaniu miejsca w Pałacu. Jak to więc możliwe? Miejsc noclegowych jest 86 a ja mam 95 pozycję na liście,(rezerwując nocleg powiedziano mi że jest jeszcze kilka miejsc - a chwilę potem pojawia się lista rezerwowa?) wynika z tego że osób które zapisały się na liście a nie zarezerwowały miejsca jest całkiem sporo.
No i jeszcze pozostaje kwestia noclegów dla par, małżeństw, jak to będzie rozwiązane?
Nie chciałbym na ten przykład wylądować z moja narzeczoną w pokoju 4 osobowym :c9
Z tego co udało mi się dowiedzieć od miłej pani w recepcji, wiele pokoi jest pokojami przechodnimi, ja wiem że wszyscy się znamy, ale niekoniecznie musi nam odpowiadać taka sytuacja że ktoś już słodko śpi a tu nagle przez pokój przetacza się wesoła gromada która zabawiła do świtu :c7

profile.country.pl_PL.title
tenzer
Poszukiwacz

jareklubicz napisał(a):

SZFENDAK napisał(a):

bo z jedynek zrobiły się dwójki a z dwójek jedynki,

:c34
a czy w takim razie panie z recepcji nie powinny nas o tym informować podczas rezerwacji

Z tego co pamiętam jesteś pierwszy a liście więc panie nie wiedziały jeszcze jak się nazywają :D
ja już byłem którąś tam osobą z kolei i powiedziano, że sytuacja jest taka iż będzie nas więcej w pokoju niż norma przewiduje.

Abiszai napisał(a):

Nie chciałbym na ten przykład wylądować z moja narzeczoną w pokoju 4 osobowym

Liczba pokoi dwu-osobowych jest ograniczona i mogłeś zrobić np. tak jak Alcazar. Znalazł byś jakąś parkę i zamówił czwórkę, łatwiej by było.

Abiszai
Nowicjusz

10zer napisał(a):

Liczba pokoi dwu-osobowych jest ograniczona i mogłeś zrobić np. tak jak Alcazar. Znalazł byś jakąś parkę i zamówił czwórkę, łatwiej by było.

Łatwiej? Komu i w czym? :c18
Ja zrobiłem tak że najpierw znalazłem osoby które miały pokój 2-osobowy i zgodziły się "odstąpić" go dla mnie i mojej narzeczonej. Dopiero potem zadzwoniłem i zarezerwowałem miejsca w pokoju kilkuosobowym, po to by osoby które odstąpią nam swój pokój miały gdzie spać. Teraz jednak już sam nie wiem czego się spodziewać, bo może okazać się że przez nasz pokój przechodziło się będzie do kolejnego.

spolghost1lgexk
Nowicjusz

trochę się zagubiłem, zadzwoniłem do hotelu i wolne miejsca były.. no to zapisałem się i takiego jednego...
jak mam zająć komuś miejsce, to :c18
ale jak rafiki pisze zadzwoń, zapisz... nie wiem... :?

tenzer
Poszukiwacz

Abiszai napisał(a):

może okazać się że przez nasz pokój przechodziło się będzie do kolejnego.

o ile w przypadku naszego forum może by to przeszło to nie sądzę by były takie rozwiązania w normalnym funkcjonowaniu hotelu.

Abiszai napisał(a):

Łatwiej? Komu i w czym?

Łatwiej Tobie i obsłudze znaleźć taką czwóreczkę.
Nie mój koń nie mój wóz - nie wtrącam się.
Nie mniej powodzonka.

Abiszai
Nowicjusz

ghost napisał(a):

jak mam zająć komuś miejsce, to :c18

Zadzwoniłeś, zarezerwowałeś miejsce, więc nikomu go nie zająłeś, kryteria zapisywania się były przejrzyste, więc nikomu miejsca nie odbierzesz, nie będzie miał noclegu tylko ten kto o to nie zadbał przed wpisaniem się na listę.

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

Abiszai napisał(a):

Jak to więc możliwe? Miejsc noclegowych jest 86 a ja mam 95 pozycję na liście

Abiszai to jest właśnie przykład że nie czytacie dokładnie i miejsc jest(było) 96

Rafiki napisał(a):

Liczba miejsc:
Pałac Tarnowskich: 86
Hotel Red (tuż obok): 10 – zgłoszenia przez Pałac Tarnowskich

spolghost1lgexk
Nowicjusz

ale z tego co rozumiem Abiszai dostał miejsca w palacu, nie w REDzie.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

jacej92 napisał(a):

Wiadomo że osoby z listy głównej zapisując się na nią oświadczają że jednocześnie przed zapisaniem na tą liste bądź chwile po zapisie zadzwonią do hotelu. TAK CZY SIAK będąc na liście na forum prędzej czy później będą i na liście hotelowej.

No nie do końca tak jest jak Ty to interpretujesz.

Rafiki wyraźnie napisał co i jak zrobić, celowo podając kolejność:

- telefon i dopiero wpis jest prawidłowym działaniem
- wpis i telefon jest postępowaniem niezgodnym z wytycznymi. Zapisanie się na listę nie gwarantuje miejsca w hotelu...tak ja to rozumiem..

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

ghost napisał(a):

dostał miejsca w palacu, nie w REDzie.

Maćku ja to rozumiem a chodziło mi o ilość miejsc ogólnie
A tak ode mnie to zastanawiam się czy panie w recepcji jeszcze nad tym panują :smileymrgreen: