anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

IV Plener Sony Foto Klubu - jesień, KONKRETY :)

profile.country.PL.title
Rafiki.
Doradca

IV Plener Sony Foto Klubu - jesień, KONKRETY :)

Czas na konkrety :)

Miejsce akcji:
Pałac Tarnowskich
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski
ul. Kuźnia 54
tel./fax +48 (41) 266 12 34 / 266 18 66
http://www.palac.tara.kielce.pl" target="_blank
e-mail: palac@tara.kielce.pl" target="_blank

Czas akcji już znacie, ale dla przypomnienia:
12-14 listopada 2010

Całkowity koszt pobytu piątek - niedziela
100 PLN brutto
Płatne w kasie hotelu
W tej cenie zapewniamy:
• Nocleg od piątku do niedzieli
• Kolację w piątek
• Śniadanie, obiad, kolację w sobotę
• Śniadanie w niedzielę
• Mnóstwo motywów do fotografowania (i filmowania)
• Niepowtarzalną atmosferę
(osoby które były wcześniej na plenerach wiedzą o czym piszę)

Liczba miejsc:
Pałac Tarnowskich: 86
Hotel Red (tuż obok): 10 – zgłoszenia przez Pałac Tarnowskich

Piątek zasadniczo będzie dniem na zjazd, więc zaczniemy kolacją o 20:00
W sobotę będzie sporo atrakcji (mam nadzieję że pogoda dopisze)
Planujemy warsztaty, prelekcje itd
Szczegółowy program i listę gości przedstawię później

Zapisy:
Krok 1. kontaktujemy się z recepcją, rezerwujemy miejsce
tel./fax +48 (41) 41 266 12 34 / 266 18 66

palac@tara.kielce.pl" target="_blank

Krok 2 Wzorem poprzednich plenerów wpisujemy się na listę w tym wątku - dla informacji.

Gdyby ktoś chciał przyjechać wcześniej (11 listopada jest wolny....) mogą liczyć na zniżki w hotelu, proszę zgłaszać ten fakt w recepcji.

W razie pytań jakichkolwiek pytań związanych z plenerem proszę pisać PW

Pozdrawiam serdecznie :thumbsup:

616 ODPOW. 616
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

To ja się i tu dopiszę.
Dziękuję wszystkim, tym których poznałem, których już znałem i tych których dopiero poznam :D
Specjalne podziękowania dla Juniora za vibovit :c97 :c97 :c97
p.s. Willow pozdrów Ele :nauseated_face:

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

Ja też chciałem bardzo serdecznie podziękować za wspaniały plener zespołowi SonyFotoTeam i wszystkim uczestnikom. :thumbsup:

Było naprawdę bardzo sympatycznie.

Specjalne podziękowania dla Michała(Misiek025) i Tomka(mamaj) za ciekawe rozmowy i przygarnięcie mnie do pokoju. I jeszcze jedno, że mnie nie wywalili z pokoju gdy w nocy ostro ciąłem. :slight_smile:

No i dla towarzyszy drogi powrotnej czyli Agnieszki, Michała no i Grzesia.

Dziękuje Bardzo Wszystkim. :c22 :c22 :c22

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Dołączam się do podziękowań. Sama nie wiem komu dziękować najbardziej, ale już dopada mnie tęsknota za cudowną atmosferą i niesamowitymi ludźmi. Te kilka dni w roku ładuje baterie na dłuuuugie miesiące oczekiwania na kolejny plener....

gustaf------
Początkujący

Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie :) Niebawem wrzucę fotki z projektu "Jedno foto" 😜

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

Ja również dziękuję za wspólny plener.
Dziękuję Sony Foto Team i osobom im pomagającym za organizację pleneru, zaproszonym gościom za wykłady, zabawy i pokazy, uczestnikom za wspaniałą zabawę i super atmosferę. Dziękuję.
:c4 :c4 :c4 :c4 :c4 :c4 :c4 :c4 :c4 :c4 :c4 :c4 :c4 :c4 :c4 :c4 :c4 :c4 :c4 :c4

profile.country.PL.title
Rafiki.
Doradca

Kilka razy próbowałem, ale i tak nie wiem od czego zacząć...
Mam nadzieję że wszyscy się dobrze czuli i Ci po raz pierwszy na plenerze i "weterani"
Chciałbym podziękować Wam za to jacy jesteście, za to że atmosfera za każdym razem jest wspaniała.
Special thanks dla rakastan za duecik i śpiewy. :c4
Nie wiem czy nas czyta, ale kolejne podziękowanie kieruję do Tomasza Zubilewicza za to że jest wyjątkowo pogodnym człowiekiem :)
Teraz kolej na "moderatores" Tadeusz, Szfendak, Lajam, kris dziękuję, tak po prostu.
Gustaff, ghost fajnie było z Wami pogadać.
Janusz zwany fotolabor genialny dzięki za genialną wystawę ze zdjęciami poplenerowymi no i transport. (grupa nadnotecka rośnie w siłę)
Wielkie uściski i ukłony dla StachaP, gdy oglądam Twoje zdjęcia nieodmiennie wprawiasz mnie w zdumienie :thumbsup:
Poza wszystkim dziękuję Robertowi Nawarze, Tompacowi za pasję i zdjęcia.
Gorące podziękowania dla Marka Poźniaka i Krzyśka Niesporka za to że każda rozmowa z wami otwiera mi oczy, za każdym coraz szerzej...
...aha, bardzo specjalne pozdrowienia, ale to naprawdę bardzo dla piotruso za osłonki p/sł na moje staruszki do Nexa, Nawet niewiesz chłopie jaką radość mi sprawiłeś :thumbsup:

Teraz "last last but not least" ukłony dla Piotrka Parvi i Jacka Mirkowskiego (trzymaj się chłopie zdrowo!!!) Bez was ta impreza nie mogłaby się odbyć.

Na pewno kogoś pominęłem, wszyscy jesteście świetni. Dziękuję :thumbsup:

Misiek025
Początkujący

Rafiki mam nadzieje że mówiłeś serio co do pasowania mieczem nowych plenerowiczów jako nowy zwyczaj.
Tylko byś musiał sobie taki sam strój zorganizować.
Jakby nie było kolejne ciekawe zdjęcia do pstrykania by były.

profile.country.pl_PL.title
StachP
Nowicjusz

Rafiki napisał(a):

Wielkie uściski i ukłony dla StachaP, gdy oglądam Twoje zdjęcia nieodmiennie wprawiasz mnie w zdumienie :thumbsup:

A Ty wprawiasz mnie w zakłopotanie ... :smileythumbsup:
Także Cię ściskam, zwłaszcza, że byłeś tak zajęty (jak zwykle), że musieliśmy wyjechać bez pożegnania 8-) Dzięki za zaproszenie :c22

Dziękuję wszystkim i pozdrawiam :c87

Starosta.
Początkujący

Podziękowania dla was wszystkich :flushed: http://klubkm.pl/forum/images/smilies/uklon2.gif
Podziękowania dla SFT - za ponowne wypożyczenie sprzętu http://klubkm.pl/forum/images/smilies/notworthy.gif
Podziękowania dla rycerzy - za walki, zabawy (wiadomo o co chodzi :slight_smile:
Podziękowania dla wykładowców - za warsztaty i prezentacje :c22
I podziękowania dla wszystkich forumowiczów za wszystko http://klubkm.pl/forum/images/smilies/dziekuje.gif
A także dla Szczupica - dzięki za transport http://klubkm.pl/forum/images/smilies/cheers.gif

Do zobaczenia na następnym plenerze :flushed:

Pozdrawia Starosta :grin:
FireWire.
Początkujący

Trochę to trwało, ale doczekałam się na mój nowy Nick na Forum, zatem ... Fire Wire wita i przyłącza się do ochów i achów :D
Bardzo dziękuję za zaproszenie i za cudowną atmosferę całego pleneru. Tym razem naprawdę poczułam o co chodzi ;) Dziękuję za piękne zdjęcia, śpiewy, tańce i rozmowy do rana.
Mam nadzieję, że do zobaczenia następnym razem :thumbsup: