anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

IV Plener Sony Foto Klubu - jesień

profile.country.PL.title
Rafiki.
Doradca

IV Plener Sony Foto Klubu - jesień

Czołem klubowicze! :)
Spotykaliśmy się już latem, zimą, teraz przyszedł czas na jesień.

Zarezerwujcie sobie proszę czas między 12 - 14 listopada

Plener odbędzie się na Kielecczyźnie.
Właśnie kończę ustalanie szczegółów i ceny.
Chcę, aby utrzymany został nasz standard cenowy czyli 100 PLN za dwie noce.
Ilość dostępnych miejsc około 100.
Jak zwykle przygotowujemy sporo atrakcji, warsztatów i gości.
Wkrótce podam szczegóły.
Zapisy zaczniemy za kilka dni w osobnym wątku.
Pozdrowionka!

ps.
Oj będzie się działo... :)

259 ODPOW. 259
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

mamaj napisał(a):

Witam, proszę o dopisanie mnie na listę rezerwową.

A sam nie możesz się wpisać? :shock:

profile.country.pl_PL.title
thomasx
Poszukiwacz

to jeszcze brakuje indianina

szczerze mowiac - wezme flaszkiem uyski, szot i jak zrobie sie czerwony moge emulowac goscia ...

;)

profile.country.PL.title
MaSzt.
Poszukiwacz

W drodze z I Bieszczadzkiego Pleneru Pipkowego postanowiliśmy odwiedzić Ostrowiec Świętokrzyski, z zamiarem potwierdzenia naszych rezerwacji oraz przeprowadzenia małego rekonesansu po Pałacu Tarnowskich
PICT0981_1.jpg
Już od bramy przywitał nas budynek łazienkowy z zawsze gorącą wodą, oraz toaletami z bardzo wydajną wentylacją oraz telewizją (można łączyć przyjemne z pożytecznym)
PICT0974_2.jpg
W jej pobliżu funkcjonalna stołówka o dość sporej przepustowości (w sezonie jesienno-zimowym).
PICT0977_3.jpg
Nieopodal, gustowne apartamenty z pomysłowo łączonymi (w pionie) miejscami sypialnianymi. Przez uchylone okna dostrzegliśmy bardzo ekonomiczne, dwupiętrowe segmenty wypoczynkowe
PICT0978_4.jpg
Następnie przestronna i wielofunkcyjna sala konferencyjna. Obawy o trudności w zakwaterowaniu są całkowicie bezpodstawne - sala może pomieścić do 50 karimat. Nie mogliśmy obejrzeć wnętrz, gdyż jak nas poinformowano, od kilku dni odbywa się tam impreza zamknięta – kierowniczka z dumą pokazała nam solidne klucze.
PICT0975_5.jpg
Zlokalizowany w części parkowej zespół ogrodowy oraz obiekty sakralne zapewnią uczestnikom pleneru mnóstwo emocjonujących rozrywek.
PICT0970_6.jpg

Konica Minolta
profile.country.PL.title
MaSzt.
Poszukiwacz

cd
Do wydzielonych pomieszczeni gospodarczych prowadzą charakterystycznie oświetlone przejścia, żeby goście kompleksu pałacowego bez potrzeby nie błąkali się po miejscach dla nich nie przeznaczonych. W tle, personel w gotowości do realizacji zleceń.
PICT0956_7.jpg
Innowacyjnym rozwiązaniem są niewielkie pomieszczenia piwniczne, gdzie można spocząć w oczekiwaniu np. na miejsce w stołówce, czy też poczekać na swoją kolej do toalety.
PICT0962_8.jpg
Generalnie obiekt wywołuje bardzo pozytywne wrażenie i zapowiada moc niespodzianek oraz atrakcji. Do zobaczenia za miesiąc
PICT0980_9.jpg

Konica Minolta
profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

:nauseated_face:

Misiek025
Początkujący

Ja już na spokojnie przejrzałem galerię pałacu. Dalej są zdjęcia z pleneru. Jak dla mnie bajka :)

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

MaSzt napisał(a):

W drodze z I Bieszczadzkiego Pleneru Pipkowego postanowiliśmy odwiedzić Ostrowiec Świętokrzyski, z zamiarem potwierdzenia naszych rezerwacji oraz przeprowadzenia małego rekonesansu po Pałacu Tarnowskich

Piękna relacja, Marek :c4 .
Dzięki Wam chyba już rozwiały się wątpliwości niektórych osób co do noclegów, standardów pokoi i stołówki. :smileyhappy:

Misiek025
Początkujący

Pytanie do stałych bywalców plenerów Sony. Może być troszkę dziwne.

Czy często wykorzystuje się na spotkaniach plenerowych statyw ?
Czy w większości przypadków będzie on przeszkadzał.

Chciałem sobie zakupić Velbon sherpa 600r na gwiazdkę.
W związku z plenerem się zastanawiam czy nie pogonić "gwiazdora" aby już na spotkaniu z niego korzystać.

Pozdrawiam

profile.country.pl_PL.title
rakastan00
Poszukiwacz

Misiek025 napisał(a):

Pytanie do stałych bywalców plenerów Sony. Może być troszkę dziwne.

Czy często wykorzystuje się na spotkaniach plenerowych statyw ?

Chciałem sobie zakupić Velbon sherpa 600r na gwiazdkę.
W związku z plenerem się zastanawiam czy nie pogonić "gwiazdora" aby już na spotkaniu z niego korzystać.

Pozdrawiam

Jakby to napisać :c18

Jedni korzystają, a inni nie.
Jeszcze inni wiozą ze sobą a nie mają czasu, żeby użyć - taki mają napięty plan zajęć 8-)

A tak na podsumowanie to jak przypili, żeby jednak tego statywu użyć myślę, że nie będzie problemu z pożyczeniem.
Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Misiek025 napisał(a):

zy często wykorzystuje się na spotkaniach plenerowych statyw ?

Wykorzystuje się w zależności od potrzeby :c63
Np. w razie zaplanowanych zdjęć "nocnych", czasem przy krajobrazie, macro...
Są uczestnicy nie mający statywów i są tacy, którzy maja go zawsze. Kilka można zazwyczaj wypożyczyć od Organizatora.
Jak nie będziesz miał, nie będzie tragedii, jak będziesz - od Ciebie zależy, czy go wykorzystasz. Ja np. mam zawsze (chyba, że mi do bagażu nie wejdzie...).

Misiek025 napisał(a):

W związku z plenerem się zastanawiam czy nie pogonić "gwiazdora" aby już na spotkaniu z niego korzystać

Jak się "gwiazdor" da pogonić... :c34

------------------------------
fotoamator