anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Kiedy spotkanie w lutym?

Par_Dez
Początkujący

Kiedy spotkanie w lutym?

Witam!
Chciałbym wreszcie uczestniczyć w takim spotkaniu aby móc porozmawiać z Wami i skorzystać z Waszych porad i uwag,ale przegapiłem spotkanie styczniowe i chętnie bym się załapał na luty,
tylko nie wiem na który dzień planujecie spotkanie?
Tylko proszę się nie śmiać ze mnie jak przyjdzie taki dziadek(64lata) jak ja.
Mam tyle pytań i wątpliwości dotyczących mojego hobby w temacie sprzętu,fotografowania i stwierdziłem,że tylko rozmowa na żywo może mi pomóc jak w temacie.Żadne forum nie jest w stanie zastąpić naturalnego kontaktu z ludźmi.
Pozdrawiam i kłaniam się pięknie.
Z Poważaniem Marek R.

5 ODPOW. 5
koniu_88
Początkujący

Witam!
Chciałbym wreszcie uczestniczyć w takim spotkaniu aby móc porozmawiać z Wami i skorzystać z Waszych porad i uwag,ale przegapiłem spotkanie styczniowe i chętnie bym się załapał na luty,
tylko nie wiem na który dzień planujecie spotkanie?
Tylko proszę się nie śmiać ze mnie jak przyjdzie taki dziadek(64lata) jak ja.
Mam tyle pytań i wątpliwości dotyczących mojego hobby w temacie sprzętu,fotografowania i stwierdziłem,że tylko rozmowa na żywo może mi pomóc jak w temacie.Żadne forum nie jest w stanie zastąpić naturalnego kontaktu z ludźmi.
Pozdrawiam i kłaniam się pięknie.
Z Poważaniem Marek R.

Nie wiedząc o jakie spotkanie Ci chodzi.. Proszę wyjaśnij mi przynajmniej w jakim mieście :)

Par_Dez
Początkujący

Przepraszam - chodzi o spotkanie w lutym w Warszawie.

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Informacje o spotkaniach warszawski pojawiają się TUTAJ.

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

Warszawskie spotkania są organizowane cyklicznie i zawsze odbywają się w pierwszą środę miesiąca (było kilka przypadków zmiany na drugą z jakichś ważnych powodów). Termin spotkania jest zawsze ogłaszany przez Piotrka w wątku, o którym wspomniał Adam (więc jeśli jest zmiana to tam też jest uwzględniana). Miejsce też jest stałe.

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

sadam napisał(a):

Informacje o spotkaniach warszawski pojawiają się TUTAJ.

piotruso napisał(a):

Warszawskie spotkania są organizowane cyklicznie i zawsze odbywają się w pierwszą środę miesiąca (było kilka przypadków zmiany na drugą z jakiś ważnych powodów). Termin spotkania jest zawsze ogłaszany przez Piotrka w wątku, o którym wspomniał Adam (więc jeśli jest zmiana to tam też jest uwzględniana). Miejsce też jest stałe.

i właśnie dlatego wątek zamykam.