Podziel się wrażeniami!
Witam
W czwartek 27 stycznia z Palcu Teatralnego w Warszawie symbolicznie startuje Rajd Monte Carlo Historique.
Aż 8 polskich załóg zmierzy się w tym roku z wymagającymi trasami XIV Rajdu Monte Carlo Samochodów Historycznych. Wszystkie jako punkt startu do rajdu wybrały naturalnie Warszawę i 27 stycznia o godzinie 13:00 zobaczymy je w stolicy na Placu Teatralnym.
Czterech kierowców z Polski jako swoją rajdową broń wybrało Fiata 125p, jeden Poloneza, a pozostali Fiata 128 Coupe, Alfę Romeo 2000 GTV oraz Mercedesa 280 CE.
akurat mam dziurę w grafiku więc może się uda.
Wpadaj Adam - warto
ja kombinuję prasówkę może się uda
BladeRunner napisał(a):
ja kombinuję prasówkę może się uda
Miło było popatrzeć na te cuda techniki. Tak się zastanawiam czy któryś z obecnie produkowanych samochodów za lat 20-30 będzie wzbudzał takie emocje jak te cacka?
Oto mała relacja:
sadam napisał(a):
Miło było popatrzeć na te cuda techniki. Tak się zastanawiam czy któryś z obecnie produkowanych samochodów za lat 20-30 będzie wzbudzał takie emocje jak te cacka?
Oto mała relacja:
To i ja może wrzucę kilka moich wypocin. Niestety, przyszedłem późno, miejsca dobrego nie miałem (o ile można tam było mieć dobre miejsce bez akredytacji) - wszystko było zorganizowane na malutkiej przestrzeni - ale ja patrzę z punktu widzenia fotoamatora, który chciał zrobić kilka zdjęć, dla widza pewnie było fajnie bo wszystko widział i mógł dotknąć bez przemieszczania się.
Piotruś - z akredytacją też nie było łatwo... Ale to u nas w Polsce norma
Postaram się dorzucić kilka fotek...
Adam - ta Alfa to Giulietta Sprint - najstarszy klasyk startujący w Monte Carlo Historycznym (i chyba przy okazji zeszłoroczny tryumfator tegoż rajdu)