anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Muzeum Śląskie - „Spotkanie z fotografią”

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Muzeum Śląskie - „Spotkanie z fotografią”

muzeumslaskie.pl
26 października
„Fotografia reklamowa- komercja czy sztuka?”. Warsztaty fotograficzne.

Gościem spotkania będą dwaj śląscy fotografowie Grzegorz Klatka- zawodowy fotoreporter oraz dokumentalista z wieloletnim stażem oraz Artur Nyk, który całe swoje zawodowe życie związał z fotografią reklamową.

30 listopada
„Dokument kontra reklama . Opozycja czy koegzystencja”. Klasycy gatunku.

W drugiej odsłonie tematu Grzegorz Klatka i Artura Nyk pokażą najciekawsze ich zdaniem fotografie klasyków każdej z dziedzin. Będzie to także możliwość konfrontacji swojej prezentacji z opiniami autorki projektu i innych uczestników warsztatów.

jako, że prace Artura Nyk kojarzę od dawna (jedno z pierwszy portfolio w moich "ulubionych"), chętnie się wybiorę by go posłuchać.

Wstawiam, bo może ktoś będzie chętny, a jeszcze tego nie wie :smileymrgreen:

profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

O ile nie będe miał popołudniówki to się pojawię :)

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
tomik-----
Początkujący

Dzięki kris za info. I ja może się pojawię. A i może z Kubą drugi raz się spotkam :c39 Pozdrawiam :c20

profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

Dzięki za infio, mam nadzieje że wreszcie uda mi się wpaść.

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
profile.country.en_GB.title
.cezar.
Początkujący

kris napisał(a):

Wstawiam, bo może ktoś będzie chętny, a jeszcze tego nie wie :nauseated_face:

Jak mi nic nie wyskoczy, to może będę chętny, ale jeszcze nie wiem (czy będę chętny :c34 ;) :c34 )

profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

Spotkanie jest o 18 ?

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
Starosta.
Początkujący

A ja mam na popołudnie w tym tygodniu i mnie nie będzie. Niestety :rolling_eyes:

Pozdrawia Starosta :grin:
Szczupic
Użytkownik

Starosta napisał(a):

A ja mam na popołudnie w tym tygodniu i mnie nie będzie. Niestety :rolling_eyes:

Ja tak samo Niestety :c9

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
tomik-----
Początkujący

Kris przypomni o której jest te spotkanie i jaki koszt. Coś jest nie tak ze stroną muzeum bo nie da się tam wejsc.

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Tradycyjnie w każdy ostatni wtorek miesiąca o godz. 17.00 będziemy gościć twórców i znawców fotografii. W tej odsłonie cyklu zajmiemy się różnymi gatunkami fotografii. Będziemy prezentować niekiedy skrajne stanowiska, opinie budzące emocje a nawet kontrowersje. Spotkaniom będą towarzyszyć zajęcia warsztatowe, prezentacje zdjęć i pokazy multimedialne.

Przypomnijmy, że gośćmi Muzeum Śląskiego byli już Józef Ligęza, Andrzej Koniakowski, Stanisław Michalski, Janusz Musiał, Maciej Sobierski, Antonii Kreis, Zbigniew Sawicz, Maria Śliwa, Zbigniew Podsiadło, Arkadiusz Gola, Krzysztof Niesporek, Krzysztof Lisiak, Witold Englender i Ryszard Czernow.
Spotkania prowadzi autorka cyklu - Danuta Kowalik-Dura.

Wstęp : 3,50 PLN

ja postaram się być, ale jest pewien problem - mogę być bez auta jutro i to mi komplikuje sprawę.....zwłaszcza powrotną :c18