Podziel się wrażeniami!
muzeumslaskie.pl
26 października
„Fotografia reklamowa- komercja czy sztuka?”. Warsztaty fotograficzne.
Gościem spotkania będą dwaj śląscy fotografowie Grzegorz Klatka- zawodowy fotoreporter oraz dokumentalista z wieloletnim stażem oraz Artur Nyk, który całe swoje zawodowe życie związał z fotografią reklamową.
30 listopada
„Dokument kontra reklama . Opozycja czy koegzystencja”. Klasycy gatunku.
W drugiej odsłonie tematu Grzegorz Klatka i Artura Nyk pokażą najciekawsze ich zdaniem fotografie klasyków każdej z dziedzin. Będzie to także możliwość konfrontacji swojej prezentacji z opiniami autorki projektu i innych uczestników warsztatów.
Za to możesz się w czytelnictwie po-spotkaniowym nie ograniczać :smileymrgreen:kris napisał(a):
a postaram się być, ale jest pewien problem - mogę być bez auta jutro i to mi komplikuje sprawę.....zwłaszcza powrotną
A ja tam wpadnę zwłaszcza że mam blisko. 2 przystanki tranwajem. Dzieki kris za przypomnienie.
Kilka słów "o" - nie żałuję. Fajnie to było prowadzone, tak na luzie bez sztywnych ram. Zainteresowanie spore, ale udało się nam znaleźć wolne miejsca
Miło też było poznać kol. Rutek
paderewa napisał(a):
A ja tam wpadnę zwłaszcza że mam blisko. 2 przystanki tranwajem. Dzieki kris za przypomnienie.
kris napisał(a):
Kilka słów "o" - nie żałuję. Fajnie to było prowadzone, tak na luzie bez sztywnych ram. Zainteresowanie spore, ale udało się nam znaleźć wolne miejsca
Miło też było poznać kol. Rutek
Rutek68 napisał(a):
jak będę miał możliwości (czasowe)z chęcią pojawię się na następnym.
będzie się trzeba wybrać
przypominam, że za tydzień kolejne spotkanie
A tym razem przybędę, bo mam na rano
Ja też się pojawię
Przyjechać mam busem
to głupie by nie było.....ostatnio też byłem busem
btw
polecam zakup biletu wcześnie, bo ostatnio była FULL sala