anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Plener...

PhotoLuk
Początkujący

Plener...

Czy będzie niebawem jakiś plener niekoniecznie w szczecinie? jestem otwarty na propozycje maniaków SLT i nie tylko...! a że jestem tu nowy to się ogarniam dopiero

65 ODPOW. 65
profile.country.PL.title
karol-r
Poszukiwacz

Plener, najlepiej za tydzień, dwa - złapać jeszcze złotą jesień, lub dopiero jak już śnieg spadnie.
A najgorszy termin dla mnie to 18-20.11.2011, bo tu się wybierałem => http://www.paradajezdziecka.pl/
A ponieważ od dłuższego czasu pech mnie prześladuje, to pewnikiem termin ten wykraczę.

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Szklarska Poręba - wreszcie jakiś 'ludzki' kierunek wyjazdu - nie będzie się trzeba tarabanić przez połowę polszy w czasie przekraczającym 10 godzin :slight_smile:

profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

No i miejscówka zacna(choć nigdy nie byłem).

profile.country.pl_PL.title
jalu_63
Poszukiwacz

i z każdym dniem oczekiwania termin coraz odleglejszy,

Karol jak nic przygotowania do nocy listopadowej będą na plenerze, bym nie wykrakał św. Mikołaja jeszcze... :c3

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

W jaki sposób termin jest coraz bardziej odległy? Cofasz się w czasie czy jak? :c7

profile.country.pl_PL.title
jalu_63
Poszukiwacz

Grzesiu, czekamy czas płynie...

zazwyczaj dajecie nam około 4 tygodnie do zebrania się :c44

dziś jest 14 czyli załapujemy się na wydarzenia po Magdeburgu

za tydzień dwa - noc listopadowa
za trzy cztery - Mikołajki

o ile moje pierwsze założenie jest prawdziwe... :c3

didus0
Początkujący

To ja mozeeeeeeeeee poprosze na wiadomosc prv kiedy i gdzie bedzie plener :c7 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Gdzie to już wiadomo - Szklarska Poręba.

Termin - podamy wkrótce. Proszę o cierpliwość.http://klubkm.pl/forum/images/smilies/tao.gif

didus0
Początkujący

Jeszcze prosze o napisanie ile tki plener trwa :P i ile sobie liczy mniej wiecej osob :question:

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Zwykle są to 2-3 dniowe plenery.

Warunkiem uczestnictwa było przede wszystkim członkostwo :c51 lub VideoKlubie i oczywiście chęć uczestnictwa.

Jak będzie wyglądać formuła podczas tej edycji?
Dowiecie się wkrótce. :)