anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Plener...

PhotoLuk
Początkujący

Plener...

Czy będzie niebawem jakiś plener niekoniecznie w szczecinie? jestem otwarty na propozycje maniaków SLT i nie tylko...! a że jestem tu nowy to się ogarniam dopiero

65 ODPOW. 65
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Gorączka przedplenerowa trwa...

Oficjalny komunikat i szczegóły będą podane jeszcze w tym tygodniu. Proszę uważnie obserwować forum :c25

:c18
Myślę, że jednak mogę uchylić rąbka tajemnicy...

Miejsce znacie: piękne okoliczności przyrody Szklarskiej Poręby.
Termin... rumorsy :c20 podają, że będzie to środek listopada... czyli 18-20
Formuła... wszystko będzie w oficjalnej informacji, ale jedno jest pewne - nie będzie to plener "towarzyski", raczej kameralny z niewielką stosunkowo ilością uczestników :c51 i https://www.forum.sony.pl/img/video_klub.jpg, za to nastawionych na pracę z aparatem/kamerą, pragnących wynieść, oprócz wspomnień, głównie zdjęcia/filmy, albo/i czegoś nowego się nauczyć. Czyli dużo wspaniałej zabawy, ale i pracy ze swoim ulubionym sprzętem, jak również z tym, co Organizator udostępni :c34 .

Oczywiście warunki i forma zapisów będą w oficjalnej informacji.

A więc - brać czynny udział w życiu forum i... obserwować :c25

------------------------------
fotoamator
profile.country.pl_PL.title
tenzer
Poszukiwacz

didus0 napisał(a):

Jeszcze prosze o napisanie ile tki plener trwa :P i ile sobie liczy mniej wiecej osob :question:

pytasz już chyba 3 raz więc odpowiem:
plener standardowo 3 dni - pt,so,nd (są i tacy co siedza tydzień są tacy co wpadną na 1 dzień by się spotkać)
Zapisywać można się na forum gdy pojawi się stosowny wątek, warto śledzić forum codziennie by nie przegapić.
Ostatnio było nas koło 100 +/- 20 nieważne ilu nas jest/będzie zabawa i wypad jest zawsze udany :c20

Deviant napisał(a):

Szklarska Poręba - wreszcie jakiś 'ludzki' kierunek wyjazdu - nie będzie się trzeba tarabanić przez połowę polszy w czasie przekraczającym 10 godzin :slight_smile:

no tak zaledwie trochę więcej kilosków miałem nad morze :smileyhappy:

grzemon-----
Początkujący

Witam :c37 Jak wszyscy co tutaj piszą, ja też zapytam odnośnie spotkania plenerowego. Posiadam aparat Sony od niedawna i byłby to mój pierwszy zlot plenerowy. Jak cenowo wygląda taki zjazd? Trzeba coś płacić? Wszyscy spotykają się już na miejscu? Czy jest możliwość np. jeśli zlot trwa 2-3 dni uczestniczyć tylko jeden dzień? Przepraszam, jeśli moje pytania wydają Wam się banalne. :c56

tenzer
Poszukiwacz

Można być jeden dzień, ostatnio koszt był 100 zł za 3 dni w tym śniadania obiady kolacje i atrakcje - a jakie trzeba być aby się dowiedzieć :c20
Spotykać mozna się na miejscu lub umówić z kimś kto jedzie w tamtym kierunku, zostanie utworzony wątek dotyczący pleneru i dojazdu.
Pozdrawiam

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Tadziu - czy data jest pewna?
Dla niektórych to bardzo istotna informacja - bardziej niż samo miejsce imprezy!

spoltrebor1ofcej
Początkujący

Deviant napisał(a):

Tadziu - czy data jest pewna?
Dla niektórych to bardzo istotna informacja - bardziej niż samo miejsce imprezy!

To na razie tylko ploty i pogłoski - dopóki admin nie da daty to nie wiadomo na 100%

Deviant.
Użytkownik

Trebor - na kiedy bukowałeś bilety lotnicze do polszy? :c34

spoltrebor1ofcej
Początkujący

Deviant napisał(a):

Trebor - na kiedy bukowałeś bilety lotnicze do polszy? :c34

:smileyhappy:
:c97 :c97 :c97

bardzo dobre pytanie :D

a odpowiedź brzmi, jeszcze nie zabookowałem biletów bo żaden z modów nic mi nie pisnął....

...co uważam normalnie za jakąś zniewagę :c97

mitech
Poszukiwacz

Tadeusz napisał(a):

.....ale jedno jest pewne - nie będzie to plener "towarzyski", raczej kameralny z niewielką stosunkowo ilością uczestników :c51

Jak to Tadziu :c7
to ja się będę musiał tłuc :c73 700 km przez 13-14 godzin i nie będę mógł wychylić, znaczy
pochylić się nad grobem babci Minolty z moimi starymi :c67 Towarzyszami broni :c84

PS
I znowu plener jak dla Martyny znaczy na końcu świata. :smileymrgreen:
Coś nie mam szczęścia do bliższych miejscówek :c84

profile.country.GB.title
roka63------
Doradca

Nowa Formuła? Ładna nazwa dla... no wlaśnie, czego? Tadziu... proszę nie obrażaj mojej szczątkowej inteligencji. Ja jestem w stanie zrozumieć kłopoty finansowe, wiem co to jest cięcie kosztów. Towarzyskie były do tej pory, ale wcale nie były nieowocne. Wystarczy popatrzeć na zdjęcia poplenerowe... i od razu widać, że ludzie nawet w "towarzystwie" potrafią pracować ze sprzętem... i czegoś się nauczyć.
Jak się nie załapię na listę... to i tak przyjadę, prywatnie, właśnie po TO, aby zobaczyć co niektóre zakazane geby, między innymi i Twoją.

Oby nie powtórzyć błędów, które podzielą i to Forum.

Mam dzisiaj zly humor... przepraszam...

;)