Podziel się wrażeniami!
Czy będzie niebawem jakiś plener niekoniecznie w szczecinie? jestem otwarty na propozycje maniaków SLT i nie tylko...! a że jestem tu nowy to się ogarniam dopiero
Gorączka przedplenerowa trwa...
Oficjalny komunikat i szczegóły będą podane jeszcze w tym tygodniu. Proszę uważnie obserwować forum
Myślę, że jednak mogę uchylić rąbka tajemnicy...
Miejsce znacie: piękne okoliczności przyrody Szklarskiej Poręby.
Termin... rumorsy podają, że będzie to środek listopada... czyli 18-20
Formuła... wszystko będzie w oficjalnej informacji, ale jedno jest pewne - nie będzie to plener "towarzyski", raczej kameralny z niewielką stosunkowo ilością uczestników i https://www.forum.sony.pl/img/video_klub.jpg, za to nastawionych na pracę z aparatem/kamerą, pragnących wynieść, oprócz wspomnień, głównie zdjęcia/filmy, albo/i czegoś nowego się nauczyć. Czyli dużo wspaniałej zabawy, ale i pracy ze swoim ulubionym sprzętem, jak również z tym, co Organizator udostępni .
Oczywiście warunki i forma zapisów będą w oficjalnej informacji.
A więc - brać czynny udział w życiu forum i... obserwować
didus0 napisał(a):
Jeszcze prosze o napisanie ile tki plener trwa i ile sobie liczy mniej wiecej osob
Deviant napisał(a):
Szklarska Poręba - wreszcie jakiś 'ludzki' kierunek wyjazdu - nie będzie się trzeba tarabanić przez połowę polszy w czasie przekraczającym 10 godzin
Witam Jak wszyscy co tutaj piszą, ja też zapytam odnośnie spotkania plenerowego. Posiadam aparat Sony od niedawna i byłby to mój pierwszy zlot plenerowy. Jak cenowo wygląda taki zjazd? Trzeba coś płacić? Wszyscy spotykają się już na miejscu? Czy jest możliwość np. jeśli zlot trwa 2-3 dni uczestniczyć tylko jeden dzień? Przepraszam, jeśli moje pytania wydają Wam się banalne.
Można być jeden dzień, ostatnio koszt był 100 zł za 3 dni w tym śniadania obiady kolacje i atrakcje - a jakie trzeba być aby się dowiedzieć
Spotykać mozna się na miejscu lub umówić z kimś kto jedzie w tamtym kierunku, zostanie utworzony wątek dotyczący pleneru i dojazdu.
Pozdrawiam
Tadziu - czy data jest pewna?
Dla niektórych to bardzo istotna informacja - bardziej niż samo miejsce imprezy!
Deviant napisał(a):
Tadziu - czy data jest pewna?
Dla niektórych to bardzo istotna informacja - bardziej niż samo miejsce imprezy!
Trebor - na kiedy bukowałeś bilety lotnicze do polszy?
Deviant napisał(a):
Trebor - na kiedy bukowałeś bilety lotnicze do polszy?
Tadeusz napisał(a):
.....ale jedno jest pewne - nie będzie to plener "towarzyski", raczej kameralny z niewielką stosunkowo ilością uczestników
Nowa Formuła? Ładna nazwa dla... no wlaśnie, czego? Tadziu... proszę nie obrażaj mojej szczątkowej inteligencji. Ja jestem w stanie zrozumieć kłopoty finansowe, wiem co to jest cięcie kosztów. Towarzyskie były do tej pory, ale wcale nie były nieowocne. Wystarczy popatrzeć na zdjęcia poplenerowe... i od razu widać, że ludzie nawet w "towarzystwie" potrafią pracować ze sprzętem... i czegoś się nauczyć.
Jak się nie załapię na listę... to i tak przyjadę, prywatnie, właśnie po TO, aby zobaczyć co niektóre zakazane geby, między innymi i Twoją.
Oby nie powtórzyć błędów, które podzielą i to Forum.
Mam dzisiaj zly humor... przepraszam...