Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich.
Nazywam się Rafał Wylegała jestem członkiem małej grupy, w Sony zwanej Foto Team.
"mówcie mi Rafiki"
Yac napisał(a):
A to i ja się w końcu przywitam
Szczęśliwy posiadacz A500 od 9ciu miesięcy Z początku odwiedzałem tylko KKM, teraz tutaj też zaczynam. I zapowiada się na częstsze i dłuższe zagoszczenie tutaj
Witam wszystkich, na forum zarejestrowałem się kilka miesięcy temu, ale do tej pory byłem tylko czytelnikiem Od maja posiadam a500, i forum traktuje "dydaktycznie", bo jest się czego uczyć
SIemanko wszystkim nowo przybyłym
Witam serdecznie! Zarejestrowałem się niedawno na forum, lecz czytam/przeglądam nie od dzisiaj. Mam na imię Tomasz, jestem posiadaczem A300 ze skromnym osprzętem. Z czasem postaram się wrzucić coś do galerii, ciągle się uczę lecz efekty przeważnie mnie nie zadowalają. Na ile czas pozwala staram się pstrykać. Mam nadzieję, że zagoszczę tutaj na dłużej i czynnie będę brał udział z życiu tej społeczności. Pozdrawiam.
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/chlebisol2.gif
Witamy wszystkich tym staropolskim zwyczajem.
Miło, że forum się rozrasta i przybywa uczestników.
Witam wszystkich nowych fotoklubowiczów
Zachęcam do czynnego uczestnictwa w życiu forum... i oby do zobaczenia na plenerze
Witam wszystkich
Od dawna jestem użytkownikiem sprzętu Minolty, a obecnie Sony i co więcej jestem z tego sprzętu zadowolony
Roby napisał(a):
Witam wszystkich
Od dawna jestem użytkownikiem sprzętu Minolty, a obecnie Sony i co więcej jestem z tego sprzętu zadowolony
slipknot1 napisał(a):
Witam wszystkich, na forum zarejestrowałem się kilka miesięcy temu, ale do tej pory byłem tylko czytelnikiem Od maja posiadam a500, i forum traktuje "dydaktycznie", bo jest się czego uczyć
Roby napisał(a):
Witam wszystkich