Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich.
Nazywam się Rafał Wylegała jestem członkiem małej grupy, w Sony zwanej Foto Team.
"mówcie mi Rafiki"
Zastanowię się czy warto
A żeby nie był całkiem oftop, to witam wszystkich nowoprzybyłych http://klubkm.pl/forum/images/smilies/girl4.gif Nie wiecie w co się pakujecie
kris napisał(a):
Ło. Teraz spojrzałem na "Leeds".
Młody Ty jak mafia....wszystkich wsysasz w forumowe życie
Miałeś nie mówićkris napisał(a):
....dostaje piątaka za każdego nowego usera
No ta jeszcze Ania będzie mi podkradać ludzi :smileyhappy:kris napisał(a):
a co ? Ty też chętna ?
Trebor ---> Jeszcze nie umiem cytowac postow.. Ale trza w końcu mieć ten swój 'pierwszy raz' Tak na poważnie mam nadzieje, ze dowiem się tutaj wiele interesujących rzeczy odnośnie fotografii.
gillian79 napisał(a):
Trebor ---> Jeszcze nie umiem cytowac postow.. Ale trza w końcu mieć ten swój 'pierwszy raz' Tak na poważnie mam nadzieje, ze dowiem się tutaj wiele interesujących rzeczy odnośnie fotografii.
Bardzo wszystkim dziękuję za miłe powitanie , a co do zdjęć to jeśli zrobię coś co będzie się nadawało do publikacji to napewno wstawię ....
TMiNka napisał(a):
Witam, na imię mam Monika i jestem żoną TMiN'a. Czas najwyższy wyrwać mężowi laptopa i samemu posiedzieć na forum Wszystkich serdecznie witam i pozdrawiam.
Witam się
Na forum zarejestrowałam się jakiś czas temu, na razie przede wszystkim uczę się, oglądam i podczytuję.
Witamy, witamy
johanka napisał(a):
Na forum zarejestrowałam się jakiś czas temu,
johanka napisał(a):
uczę się, oglądam i podczytuję.
Ja również witam, nowoprzybyłych i starych wyjadaczy
SZFENDAK napisał(a):
Witamy, witamy
johanka napisał(a):
Na forum zarejestrowałam się jakiś czas temu,
"Pią Sty 22, 2010 17:40" no tak prawie rok już minie niebawem
johanka napisał(a):
uczę się, oglądam i podczytuję.
to jeszcze zapraszam do założenia albumu, łatwiej będzie wyciągać wnioski po komentarzach
jokarol
Witam serdecznie wszystkich foto-maniaków z życzeniami pstryknięcia niepowtarzalnych fotek w nadchodzącym Nowym Roku.
Pozdrawiam