anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony Alpha stuff

sivecky
Początkujący

Sony Alpha stuff

:c37
Pytanko głównie do SFT: gdzie mogę kupić czapeczkę i koszulkę z logiem :c56 ?
Potrzebuję tych dwóch "akcesoriów".
Jak ktoś podpowie - będę wdzięczny.
:c22

22 ODPOW. 22
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Witaj,
nie jestem SFT, ale znam odpowiedź na to pytanie:
gadżety typu koszulki, czapeczki najczęściej rozdawane są podczas plenerków Foto Klubu.
Podobno na jesień ma być plener, na który zapraszam - może będą czapeczki/koszulki dla uczestników

pozdrawiam,
kris

Początkujący

kris, a nie da się tego po prostu gdzieś kupić?
Co do pleneru, super jeśli będę mógł - czemu nie. :)

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

sivecky napisał(a):

kris, a nie da się tego po prostu gdzieś kupić?

SONY Poland nie prowadzi sprzedaży koszulek, czy też czapeczek. Są to akcesoria przygotowywane pod konkretne okoliczności.
Poszukaj na popularnych serwisach aukcyjnych, może ktoś będzie chciał zarobić na prezencie.

Początkujący

Jasna sprawa, wiem na czym stoję.

profile.country.pl_PL.title
tenzer
Poszukiwacz

sivecky napisał(a):

:c37
Potrzebuję tych dwóch "akcesoriów".

Podpowiem tak: przyjeżdżaj na spotkania, plenerki, pikniki, imprezy SONY a napewno jako aktywny członek :c51 SONY zgarniesz jakiś gadżet a może nawet 2 za jednym razem (plener).
Na jesiennym plenerku może być zimno a ja bardzo liczę po cichu na polarka fotoklubowego (taka propozycja) :c20
Sprawdziłem przed chwilą i na alledrogo są gadżety SONY jest i polar ale różowy :smileyhappy:
Nie będę robił nikomu reklamy ale ma koleś długopisy, czapeczkę, bluza, smycz, plecak - cały byś się ubrał, brakuje tylko spodni ale nie można mieć wszystkiego. Cieszy mnie fakt, że są to gadżety SONY a nie fotoklubu.
Dla chcącego nic trudnego wystarczy poszukać.
Pozdrawiam

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

10zer napisał(a):

Cieszy mnie fakt, że są to gadżety SONY a nie fotoklubu.

Rozumiem, że w sensie, iż fotoklubowicze to porządne chłopaki (i dziewczyny :c20 ) i nie sprzedają otrzymanych prezentów?
:D

------------------------------
fotoamator
profile.country.pl_PL.title
tenzer
Poszukiwacz

Tadeusz napisał(a):

Rozumiem, że w sensie, iż fotoklubowicze to porządne chłopaki (i dziewczyny ) i nie sprzedają otrzymanych prezentów?

dokładnie tak. A konkretnie o to, że fotoklubowicze nie zdradzają klubu i nie wyzbywają się gadżetów np. po odejściu z niego, a na pewno nikt nie odszedł bo nic nie można dostać :D

kata-woj
Początkujący

Tadeusz napisał(a):

nie sprzedają otrzymanych prezentów? :D

moje ci one! :c41

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Sivecky, niedługo będzie szła przesyłka do Warszawy, to ja do niej dorzucę jakieś gadżety (m.in czapka, smyczka, szmatka) - nie mam niestety koszulek. Może przy okazji spotkania Warszawskiego czy jakoś inaczej uda się to Tobie przekazać. ;)