Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
Komu się chce świergotać w takich warunkach?:
Nawet ptaki umilkły. Znaczy sroki, bo one są nie do zamęczenia. Ale też już przestały się wydzierać.
Tadeusz, a nie wiesz , że wtedy tylko polskie morze ratuje?
Wczoraj do południa lało, a później jakieś 23 stopnie(w sam raz do jazdy na rowerku).
Dzisiaj od rana leje i jakieś 20 st.
Luksus panie.
Fajnie. Szkoda tylko, że nie dojadę tam autobusem miejskim...
Ale dziś dzień krwi i chwa ulgi
25*C na dworze, a mnie jest zimno...
Dawno temu byłem nad naszym morzem, więc i pamięć się zatarła. Ziom mówił, że nie było aż tak źle z temperaturą wody w morzu. Ponoć wystarczyło tylko sześć browarów żeby spokojnie „zanurzyć” się do kolan, ale on zawsze cienki był.
Witam
No to sierpień się zaczął,dzieciaki nerwowo zaczynają spoglądać na kalendarz
Jak czas szybko mija...
Dzień dobry!
Ja również nerwowo na kalendarz spoglądam ale mnie się czas akurat strasznie dłuuuużyyyyy... Bardzo dawno w domu nie byłem...
Za to pogody możecie mi pozazdrościć - ciągle albo wieje, albo burza, albo taki zwyczajny deszcz (choć z tym wiatrem to nie "albo" - wieje non stop!). Ja to sobie marzę właśnie o słoneczku i wysokich temperaturach
powodzenia doslav ! zdrowia
Musze się roszkę rozwjrzeć po forum tak jakby inne.
Przeraża mnie fakt, że mam weekend wolny i nie mam co focić 😐
Się przywitać chciałem na nowym miejscu
Pozdrowienia dla całej ekipy!!!
Witam Jak dawno tu nie zaglądałem, trochę się działo...Byłem nad morzem 13-16 lipca dało się wytrzymać, nawet było ciepło, słonecznie, woda ok 20C co jak na Bałtyk naprawdę dużo...po powrocie remonty w domu...cały czas coś się dzieje, tu mam wrażenie nieco mniej, obawiałem się, że minął mnie przez ten czas jakiś plenerek ale chyba jednak nie. Pozdrawiam.
Witam, ale się tu pozmieniało, właściwie to niewiele tu potrafię zrobić. Nawet zdjęć wstawić
nie potrafie w galerii. Pozdrawiam .