Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
Niestety, Grzesiu, czasy się zmieniają, technika się zmienia i ludzie się zmieniają (pewnie pod wpływem jednego i drugiego). Pamiętam jak kiedyś -20 stopni w zimie to był standard (przez 2 miesiące), śnieg zalegający na chodnikach i ulicach i dało się żyć, i ludzie tak nie narzekali na pogodę (a może mieli inny powód do narzekań). Teraz spadnie troszkę śniegu i paraliż miasta, każdy narzeka, że przez pogodę musi wyjść wcześniej, że przez pogodę się spóźnia, że przez pogodę nie da się jeździć. Mimo, że mamy lepsze ubrania, cieplejsze to teraz każdemu zimno, temperatura -15 to temperatura nie do życia a gdy w telewizji ogłaszają, że może spaść do -30 stopni to prawie koniec świata i nie da się funkcjonować w takiej rzeczywistości.
A ja lubię zimę ale taką prawdziwą.
dziś cały czas pięknie świeci słonko i jest ciepło :smileygrin:
fajnie by było, gdyby tak było od jutra w Łodzi
Oj fajnie, fajnie.
A ja jeszcze w niedzielę mam mecz - 2 godziny na dworzu, ciekawe czy aparat przymarznie mi do ręki :smileylaugh:.
Ja wiem Kris , gdzie są zdjęcia. Ja się pytam dlaczego jest ich tak mało.:smileywink:
Fakt dziś jest piękny "wiosenny" dzień
Tak przy okazji sa tu jacyś znawcy, czy ptaszek dziś rano "upolowany" siedzący na kablu od internetu (czyli ptaszek on-line ) to wróbel???
No jasne.
Orzeł to chyba nie jest:smileylaugh:
akamel----- wrote:
Ja wiem Kris , gdzie są zdjęcia. Ja się pytam dlaczego jest ich tak mało.:smileywink:
Wybacz, że nie wyczaiłem tego sarkazmu
Pewnie dlatego, że z pleneru na plener, ludzie coraz mniej wrzucali fot, a teraz po zmianie platformy wielu przestało w ogóle się pojawiać, bo nie ogarniają tematu....
Zaraz coś dodam od siebie :smileygrin:
Puk, puk....jest tu ktoś?:smileyhappy:
A witam
Cisza?..
Dzień dobry wieczór Państwu! : P
Się powolutku do PL (na chwilkę) zbieram...
Message was edited by: doslav.