anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Warszawskie Spotkania Studyjne - 18.09.2010

Quter-----
Początkujący

Warszawskie Spotkania Studyjne - 18.09.2010

:flushed:
24.07.2010 Bemowo
ul. Powstańców Śląskich 89D, klatka Szmaragd
start godz. 12:00

Wszystkich serdecznie zapraszam.

Mapka

Spotkania odbywają się pod patronatem
Alfa Foto Klub
Wspierją nas: Lustrzanka i Foto Fan Klub

Wejście na teren osiedla jest zaznaczone na mapce. Na bramie dzwonimy domofonem na numer 1110 i zgłaszmy portierowi, że przyszliśmy na spotkanie w sali budynku Szmaragd. Wynajęta sala posiada klimatyzację, zaplecze kuchenne i toaletę. Mamy już zarezerwowane wszystkie terimy do końca roku. Są to następujące daty: 21.08, 18.09, 23.10, 20.11, 11.12
Na każdym spotkaniu będziemy organizować konkurs fotograficzny a zwycięskie fotografie będą wraz z opisem i krótkim wywiadem publikowane na łamach Lustrzanki.

25 ODPOW. 25
profile.country.pl_PL.title
_mefius_
Początkujący

Pisałem już na KKM, że z powodu kawalerskiego mnie nie będzie ale za to dwie dziewczyny załatwiłem.
Na fotkach jedna z nich.

digo-----
Początkujący

Hmm jeśli starczy czasu bo się zjawie :) bo planuje jeszcze tego dnia być na vervastreetracing.

Do której przeważnie trwa spotkanie?

Quter-----
Początkujący

Sala jest do naszej dyspozycji do godziny 20:00 ale czy będziemy tak długo siedzieć to nie wiem.

digo-----
Początkujący

Ok dzięki za info :)

Quter-----
Początkujący

Dziękuję wszystkim za fantastyczne spotkanie. Mam nadzieję, że wkrótce zaprezentujecie swoje zdjęcia.

Do końca sierpnia czekam na prace konkursowe.

Temat konkursu na dzisiejszym spotkaniu to "Podwójny portret" - oczywiście na prace oczekuje od uczestników spotkania. Jeżeli ktoś nie ma mojego adresu meilowego to proszę się o niego pytać na PW.

Zwycięska fotografia wraz z wywiadem z laureatem konkursu zostaną zamieszczone na łamach czsopisma Lustrzanka.

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

Quter napisał(a):

Dziękuję wszystkim za fantastyczne spotkanie. Mam nadzieję, że wkrótce zaprezentujecie swoje zdjęcia.

fajnie było :smileythumbsup:
szkoda że tak krótko mogłem być z Wami :cry:
DSC9247.jpg
nasze dzisiejsze modelki Karolina i Ania - ciekawe kogo tak obgadują :smileymrgreen:

colorful-----
Początkujący

tę koszmarnie ubraną pannę :c20

digo-----
Początkujący

Ja również dziękuje wszystkim za dzisiejszy miło spęczony czas i jakże pouczające popołudnie.

JuniorX.
Użytkownik

SZFENDAK napisał(a):

nasze dzisiejsze modelki Karolina i Ania - ciekawe kogo tak obgadują :nauseated_face:

Ja bym Karolku powiedział kogo lub bardziej co obgadują, ale nie wiem czy nie wymoderują tego za treść :D Ty sam najlepiej powinieneś wiedzieć co powiedziałeś :)

A tak przebiegały zajęcia (ThomasX instruuje Sabinkę z obsługi lamp)

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

O! Widzę że Vena też za modelinę robiła :c20

------------------------------
fotoamator