Podziel się wrażeniami!
24.07.2010 Bemowo
ul. Powstańców Śląskich 89D, klatka Szmaragd
start godz. 12:00
Wszystkich serdecznie zapraszam.
Mapka
Spotkania odbywają się pod patronatem
Alfa Foto Klub
Wspierją nas: Lustrzanka i Foto Fan Klub
Wejście na teren osiedla jest zaznaczone na mapce. Na bramie dzwonimy domofonem na numer 1110 i zgłaszmy portierowi, że przyszliśmy na spotkanie w sali budynku Szmaragd. Wynajęta sala posiada klimatyzację, zaplecze kuchenne i toaletę. Mamy już zarezerwowane wszystkie terimy do końca roku. Są to następujące daty: 21.08, 18.09, 23.10, 20.11, 11.12
Na każdym spotkaniu będziemy organizować konkurs fotograficzny a zwycięskie fotografie będą wraz z opisem i krótkim wywiadem publikowane na łamach Lustrzanki.
Pisałem już na KKM, że z powodu kawalerskiego mnie nie będzie ale za to dwie dziewczyny załatwiłem.
Na fotkach jedna z nich.
Hmm jeśli starczy czasu bo się zjawie bo planuje jeszcze tego dnia być na vervastreetracing.
Do której przeważnie trwa spotkanie?
Sala jest do naszej dyspozycji do godziny 20:00 ale czy będziemy tak długo siedzieć to nie wiem.
Ok dzięki za info
Dziękuję wszystkim za fantastyczne spotkanie. Mam nadzieję, że wkrótce zaprezentujecie swoje zdjęcia.
Do końca sierpnia czekam na prace konkursowe.
Temat konkursu na dzisiejszym spotkaniu to "Podwójny portret" - oczywiście na prace oczekuje od uczestników spotkania. Jeżeli ktoś nie ma mojego adresu meilowego to proszę się o niego pytać na PW.
Zwycięska fotografia wraz z wywiadem z laureatem konkursu zostaną zamieszczone na łamach czsopisma Lustrzanka.
Quter napisał(a):
Dziękuję wszystkim za fantastyczne spotkanie. Mam nadzieję, że wkrótce zaprezentujecie swoje zdjęcia.
tę koszmarnie ubraną pannę
Ja również dziękuje wszystkim za dzisiejszy miło spęczony czas i jakże pouczające popołudnie.
SZFENDAK napisał(a):
nasze dzisiejsze modelki Karolina i Ania - ciekawe kogo tak obgadują
O! Widzę że Vena też za modelinę robiła